Starity

Agyára ment a hírnév? Menedzsere és szerettei féltik Bella Thorne-t

2017. március 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden jel arra utal, hogy Bella is abba a hibába esett, amibe a tinédzserként híressé vált fiatalok többsége.

hirdetés

 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

Hollywoodban szinte kéz a kézben jár a megőrülés a hírnévvel, hiszen sok olyan gyerekként / tinédzserként ismertté vált sztár van, aki karrierje egy pontján kivetkőzik önmagából – gondoljuk csak Lindsay Lohanre, Amanda Bynesra, Britney Spearsre vagy Miley Cyrusra. Most minden jel arra utal, hogy Bella Thorne is besokalt – legalábbis ezt mutatja egyre különösebb viselkedése.

A Famous in Love sztárja az utóbbi hónapokban éles stílusváltáson esett át: szinte hetente változtatgajta a külsejét, valamint szerelmi életétől és egyre bevállalósabb képeitől hangos a sajtó. A HollywoodLife úgy tudja, hogy már menedzsere és szerettei is behúznák a kéziféket, mert attól tartanak, rossz irányba tartanak a dolgok.

 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

Ezek a fiatalon ismertté vált tehetségek utálják, hogy édes gyermekeknek bélyegzik meg őket, így átesnek a ló túloldalára. Bella gyerekkora óta színészkedik, menedzsere pedig szeretné egy olyan irányba terelni, ahol hosszú, tiszteletteljes karriert építhetne. Ő és Bella édesanyja attól félnek, hogy Bella elrontja az esélyeit azzal, hogy túl szexi képet fest magáról a közösségi médián keresztül

– nyilatkozta egy forrás azokra a meztelen és fürdőruhás felvételere utalva, melyeket Bella az elmúlt hetekben / hónapokban tett közzé magáról.

 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek