Starity

Újabb jótékonysági eseményt rendeznek Paul Walker tiszteletére

2017. március 27. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cody Walker által vezetett segélyszervezet számláját gyarapítja majd a jótékonysági rendezvényen befolyt teljes összeg.

hirdetés
Újabb jótékonysági eseményt rendeznek Paul Walker tiszteletére

Ismét nagyszabású jótékonysági eseményen vesz részt Cody Walker, melyet április 14-e és 17-e között rendeznek Ausztráliában, és melynek teljes bevételét a néhai filmsztár, a Paul Walker által 2010-ben létrehozott Reach Out WorldWide elnevezésű, és jelenleg öccse által vezetett segélyszervezet kapja meg.

A 2013. november 30-án tragikus autóbalesetben elhunyt sztár rengeteg energiát fektetett szervezetébe, mely főleg természeti katasztrófát elszenvedett embereken segít szerte a világon, és a szervezők e rendezvénysorozattal kívánnak tisztelegni emléke és munkája előtt.

A rendezvény látogatói találkozhatnak Codyval, autó kiállításokon, és autós felvonuláson vehetnek részt, valamint a Halálos iramban legújabb, szám szerint nyolcadik epizódját is megtekinthetik. Az eseménynek több helyszín is otthont ad. Április 14-én és 15-én Sidney-ben, 16-án Melbourne-ben, 17-én pedig Brisbane-ben tartják a rendezvényeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek