Starity

Nina Dobrev kiborult – elveszítette az egyik legrégibb barátját

2017. március 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizennyolc év hosszú idő, pláne, ha valakit ennyi együtt töltött idő után kell elengednie az embernek. A Vámpírnaplók 28 éves sztárja vigasztalhatatlan – nagyon fáj neki Lynx elvesztése.

hirdetés

Nina Dobrev szombaton számolt be az Instagramon arról, milyen fájdalom érte a hétvége során, nevezetesen, hogy elveszítette szeretett macskáját, Lynxet, akivel hosszú éveket töltött együtt jóban és rosszban egyaránt.

Fotó: Instagram / Nina Dobrev

Az én legédesebb angyalkámnak. Ahogy visszatekintek az elmúlt 18 évre, amit együtt töltöttünk, a könnyeimen át elmosolyodok. Rengeteg örömöt, szeretetet, korlátlan számú ölelést és csiszolópapír érzetű puszit hoztál az életembe. Még most is emlékszem az első napra, amikor hazavittelek téged. Akkora voltál, mint egy teáscsésze és doromboltál, miközben a kezemben tartottalak. Törékeny voltál, bolyhos és puha, mint a világ legparányibb kasmír takarója. Abban a pillanatban tudtam, hogy lelkitársak vagyunk

– írta Nina.

Hosszú, közös utazásunk kezdete óta elválaszthatatlanok voltunk. Együtt nőttünk fel Torontóban, majd velem tartottál Atlantába, később pedig átszeltük az egész Egyesült Államokat – jártunk New Orleansban, Austinban, Amarillóban, Santa Fében, Las Vegasban és még a Grand Canyont is együtt láttuk először! Közös életünk utolsó fejezete, a végállomás Los Angelesben érkezett el. Remélem, képes voltam egy gyönyörű, boldog, szeretetben gazdag életet adni neked, mint amilyet te adtál nekem.

Fotó: Instagram / Nina Dobrev

Búcsút mondani neked szombaton életem eddigi legnehezebb pillanata volt. Keserédes volt, de boldog vagyok, hogy még egyszer utoljára a karjaimban tarthattalak. Sajog a szívem. Jobban hiányzol, mint amennyire azt a szavak kifejezni képesek, de még mindig érzem a jelenlétedet, az energiát és fényt, amit magad után hagytál. Tudom, hogy még mindig velem vagy és mindig a részem leszel, nem számít, hová tartok. Betegségben és egészségben – míg a halál el nem választ. A leghosszabb kapcsolatom, a legjobb barátom, szeretlek

– búcsúzott a színésznő, nem sokkal azután, hogy a kölyökkutyák nemzetközi napján cicáját köszöntötte az alábbi poszt keretein belül:

Az ember folyton azt hallja, hogy A kutya az ember legjobb barátja.. Ő talán nem egy kutya, de az én legjobb barátom, így ma, a kölyökkutyák nemzetközi napján mégis bepréselem és ünneplem őt. Talán ugatni nem ugat, de minden más kritériumnak megfelel, mint aminek egy kutya. Mindenhová követ, ahova csak megyek, feltétel nélkül szeret, velem alszik (sokszor épp rajtam), megnyal, folyton kaját kunyerál, én pedig felszedem a kakiját. Szeretlek, te kis szőrmók!

Fotó: Instagram / Nina Dobrev

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek