Starity

Kim Kardashian teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy kiszivárgott a szexvideója

2017. március 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már tíz éve annak, hogy nyilvánosságra került a felvétel, a mai napig kérdéses, pontosan hogyan is szivárgott ki.

hirdetés

Ray J.-vel készített szexvideójának köszönheti hírnevét

Kim Kardashian bő tíz évvel ezelőtt még úgy élt a köztudatban, mint Paris Hilton jobbkeze, ám 2007 elején minden megváltozott, miután kiszivárgott Ray J.-vel közösen készített szexvideója. A botrányt meglovagolva a Kardashian család hasznot húzott az ismertségből és elindította Keeping Up With The Kardashians címmel saját műsorát, ami azóta is képernyőn van az E!-nek köszönhetően.

A fent említett erotikus felvétellel kapcsolatban számtalan teória forog közszájon, egyesek szerint Kim édesanyja, Kris Jenner adta ki azt a médiának. Bármi is az igazság, nemrég megszólalt az ügy kapcsán az In Touch Weekly egykori szerkesztője, Kevin Dickson, aki az elsők között beszélt Kimmel annak idején, amikor a videó napvilágot látott.

Mint kiderült, Kim éppen Parisszal nyaralt Ausztráliában, amikor „beütött a mennykő” – a botrány kirobbanása után folyton sírt és azt ismételgette, hogy Ez nem én vagyok.. Tagadás azonban ide vagy oda, nem volt mit szépíteni: a képkockákon valóban Kim volt látható – a videót ráadásul 2003-ban, 23. születésnapján, egy mexikói nyaraláson rögzítették. Mikor belátta, hogy nincs már kinek magyarázkodni, Kim elismerte a videót a sajátjának és ötmillió dolláért (~ 1 milliárd 385 millió forint) cserébe eladta azt a pornómogul Vivid Entertainmentnek.

Paris Hilton mindig mellette állt – ő támogatta a botrány kirobbanásakor is

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek