Starity

Zayn Malik attól tart, Harry Styles túlragyogja az ő sikereit

2017. március 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg Zayn a második, addig Harry első önálló lemezén dolgozik a One Direction szüneteltetése óta.

hirdetés
Zayn Malik attól tart, Harry Styles túlragyogja az ő sikereit

Zayn Malik volt az első One Direction-tag, aki úgy döntött, szólókarrierbe kezd, amit azóta sikeresen be is indított. Első lemeze Mind of Mine címmel jelent meg tavaly márciusban, ami óriási népszerűségnek örvend azóta is – a legtöbb helyen az első lett a sikerlistákon. Az énekes jelenleg második korongján dolgozik, ám most már konkurenciája is akad egykori bandatársai személyében, ugyanis mindannyian önálló anyagaikon dolgoznak.

Legközelebb Harry Styles dobja piacra stúdióalbumát, ami várhatóan április-május körül kerül a boltokba, ám addig is hátravan még első kislemezének április 7-ei megjelenése. Egy bennfentes szerint Styles az, akitől Malik a legjobban tart, pláne azok után, hogy többen is elismerő szavakkal nyilatkoztak kollégája újdonságáról azok közül, akiknek már volt szerencséjük hallani az anyagot.

Zaynt a magasba emelte a szólóban elért sikere, most azonban nagyon stresszel Harry hamarosan megjelenő albuma miatt. Attól fél, hogy túlragyogja mindazt, amiért olyan keményen dolgozott. A 1D-srácok közül Harry az, akivel mindig is versengett, ráadául jó okkal. A bennfentesektől úgy hallotta, hogy Harry bombasztikus újdonsággal készül – a dalai kihegyezettek, mások, mint az övéi és már most sikervárományosok

– nyilatkozta egy informátor a HollywoodLife-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek