Starity

Selena Gomez: „Élvezem, hogy van egy kis magánéletem”

2017. március 28. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Same Old Love 24 éves, szabadságon lévő előadója élvezi, hogy arra fordíthatja szabadidejét, amire csak akarja.

hirdetés

Selena Gomez szinte nap mint nap másik városban ébred reggelente, mintha csak turnén lenne. Szigorúan véve ez így is van, ám ezúttal nem a saját turnéján, hanem barátjáén, The Weekndén – ő csupán elkíséri őt, hogy a köztes időkben minél többet lehessenek együtt. Az énekesnő a minap a Today című műsorban vendégeskedve mesélt arról, mennyire élvezi a szabadságot, aminek igyekszik kiélvezni minden pillanatát.

Jelenleg élvezem, hogy van időm saját magamra. Élvezem az engem körülvevő misztikumot. Erővel tölt el, mintha én irányítanék. Végre van időm a magánéletemre. Azt csinálok, ami iránt szenvedélyt érzek, ami érdekel... és ez boldoggá tesz. Korábban igyekeztem úgy használni a közösségi platformokat, hogy azt lássák, példásan élek. Most azt szeretném, ha a lányok látnák, hogy ők is elérhetik ugyanazokat az álmokat és célokat, amiket én. Olyan nagy nyomás nehezedik a fiatalokra, én csak azt szeretném, ha éreznék: bármire képesek!

– nyilatkozta a barna hajú szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek