Starity

Liam Payne is fúrja Harry Styles karrierjét

2017. március 28. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn után a friss apuka, Liam Payne is nyíltan támadni kezdte Styles szólómunkáját.

hirdetés
Liam Payne is fúrja Harry Styles karrierjét
Fotó: A kép csak illusztráció / Fabulous

Zayn Malik kisebb hadjáratot indított Styles ellen a szociális médián, hiszen napok óta veri a víz, hogy egykori bandatársa könnyedén lekörözi őt mindenhol a businessben. Így a napokban bekövetett több Twitter-fiókot, akik igazolták hitét, miszerint Harry Styles személye túlértékelt. Azonban az egyik lány, aki ezt írta ki, leleplezte őt:

Zayn valószínűleg kikövet, miután rájön, mennyire utálom a fekete ellenes rasszista seggét

– szólt a bejegyzése. Azóta privát lett a fiókja, de egyébként sosem követte Maliket.

Malik rajongói őrjöngenek: kedvencük úgy követte be a lányt, hogy még csak nem is szereti őt

Liam Payne pedig nemcsak barátságot ápol Zaynnel, de segít is neki a sárdobálásban: bennfentesek elárulták, hogy szándékosan Harry „nagy” bejelentésére időzítette kisfia születésének hírét, hiszen gyermeke már egyébként napok óta világra jött – bár neve még nincs. Liam tudta, hogy kollégája hónapok óta készült erre a napra, és igyekezett borsot törni az orra alá, hiszen barátai szerint mindenképpen szeretné valahogy beárnyékolni a sikereit.

„Nem tudom elhinni, hogy Liam direkt aznap jelentette be a kisbabáját. Haver, látjuk mit akartál, de nem jött be” – reagált egy rajongó

Ebben közeli barátja, Andy is támogatja, hiszen a napokban válaszolt egy Harry rajongónak, aki azt írta, hogy Liam kislemezénél biztosan jobb lesz Stylesé:

Kétlem

érkezett az egyszerű válasz.

Andy Samuels lett a nagybátyja a kis Payne babának, így természetesen barátja oldalán áll a versengésben

Sajnos nem értjük, miért nem tudnak békében meglenni, hiszen mindegyikőjüknek megadatott olyan siker, amiről sok énekes csak álmodozik.

Zayn egyébként már az Another Mannál megindította hadjáratát, azonban Styles úgy néz ki, nem érdekelt a vitában, hiszen egyszer sem reagált egyik fél megkeresésére sem.

Nem volt ez másképp most sem: a mai napon pedig lecserélte összes közösségi oldalának fehér designját, ízelítőt adva új arculatából, emellett weblapját is debütáltatta, amire egyelőre csak feliratkozni lehet. Kislemeze április 7-én érkezik.

Fotó: Twitter / Harry_Styles

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek