Starity

Új gitáros a Midnattsol fedélzetén

2017. március 29. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A norvég és német tagokból álló, folk metált játszó zenekar háza táján 2011 óta csend honolt, most azonban új hírekkel szolgált a Carmen Elise Espenæs vezette csapat.

hirdetés

Liv Kristine húga, a 33 éves Carmen Elise 2012-ben édesanya lett, az énekesnő pedig minden idejét családjának szentelte, így a Midnattsol rajongói aggódni kezdtek, mi lesz a csapat sorsa. Nemrégiben a banda hivatalos Facebook-oldalán elárulta: semmi ok az aggodalomra, teljesen rendben van a zenekar, sőt meglepetésekkel rukkolnak elő a közeljövőben. 

Múlt héten Carmenék tartották magukat ígéretükhöz: legutóbbi bejegyzésükből ugyanis kiderül, hogy a formáció új gitárossal gazdagodott: ő Stephan Adolph, aki már az együttes 2005-ös debütáló anyagán, a Where Twilight Dwells-en is közreműködött és a legtöbb Midnattsol-koncertanyagát ő keverte. Az ő játéka is hallható lesz majd az új korongon, amelyről viszont a csapat nem árulta el, mikor kerül az üzletek polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek