Starity

The Weeknd már több nyelven is szerelmet vallott Selena Gomeznek

2017. március 29. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két slágergyáros kapcsolata januárban vette kezdetét, ám ez a néhány hét is elég volt ahhoz, hogy olthatatlanul egymásba szeressenek.

hirdetés

Ugyan Selena Gomez és The Weeknd viszonya még viszonylag frissnek minősül, ám már most komolyan gondolják azt – ezt igazolja, hogy az énekesnő turnéjára is elkísérte újdonsült szerelmét, aki különleges, személyes ajándékokkal lepi őt meg. Egy bennfentes nemrég úgy számolt be a HollywoodLife-nak, hogy a Starboy énekese már szerelmet is vallott a Same Old Love előadójának, aki szintén kimondta neki azt a bizonyos „sz” betűs szót.

The Weeknd több nyelven is beszél, így már angolul, franciául, spanyolul és amharaiul is Selena értésére adta, hogy megőrül érte. Bármilyen új országba is utazzanak, megtanulja az ottani nyelven a szeretlek szót. Például nem beszél portugálul, de Selena kedvéért megtanult szerelmet vallani ezen a nyelven. Selena természetesen élvezi, hogy ilyen romantikus, és mindig majd' elolvad, amikor a barátja kimondja a mágikus szót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek