Starity

Szirmai Móni új lemezt készít

2010. október 15. 22:10   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szirmai Móni, a Kárpátaljáról származó aranytorkú és szépséges énekesnő 2008-ban már megörvendeztette közönségét egy maxival Túl forró címmel, majd nem sokkal később megjelent nagylemeze is, a Nem voltam én.

hirdetés
Szirmai Móni új lemezt készít

Szirmai Móni gyerekkorában, bár elég sokáig a zenei pálya iránt mutatott érdeklődést, édesanyja és iskolai énektanárjának segítségével több évig képezte magát, később mégis orvosi tanulmányokat folytatott Miskolcon. Azonban hamar rájött, hogy az igazi szerelme a zene! Engedve szenvedélyének, több tehetségkutatón is feltűnt nagy sikerrel, és mára már kinőtte magát Magyarország egyik legtöbb fellépésével büszkélkedhető énekesnőjévé.

Móni is beállt azon hírességek sorába, akik rengeteg jótékonysági rendezvényen vállalnak fellépést. Ő maga is havi szinten több nonprofit szervezet felkérésére gálákon énekel, és műsort is vezet. Zenei berkekben is szeretnek együtt dolgozni vele, mivel természetének köszönhetően gyorsan, precízen tud együttműködni szinte bárkivel.

Móni két év hallgatás után egy újabb lemezzel rukkol elő, állítása szerint még összeszedettebb és még kiforrottabb lesz, mint az előző, elvégre az elmúlt két évben rengeteg tapasztalatot gyűjtött, amit az új albumban kamatoztathat mindenki legnagyobb örömére. A korongon található lesz egy duett is; egyelőre a partner kiléte titok, de kíváncsian várjuk.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek