Starity

11 celeb, aki utál híres lenni – II. rész

2017. március 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár mi azt gondolnánk, hogy nemzetközi szupersztárnak lenni jó buli, ők, akik testközelből tapasztalják meg ennek pozitív és negatív oldalát, közel sem gondolják így. Hogy miért? Elárulták!

hirdetés

Justin Bieber

Justin még kamasz volt, amikor Scooter Braun felfedezte, onnantól pedig nem volt számára megállás a világhírnévig. Bár az elmúlt években tanúsított botrányos viselkedése és lázadása is a hírnév és a felé irányuló figyelem ellen szól, nem tagadja, hogy ennek ellenére nagyon magányos.

Az emberek a csillogást látják, a klassz dolgokat, de fogalmuk sincs a hírnév másik oldaláról. Ez az élet darabokra szedi az embert.

Brad Pitt

Bár a Trója sztárja már évtizedek óta a köztudatban van, a mai napig nehezen viseli az árgus szemekkel leselkedő lesifotósokat és firkászokat, akik minden apró mozdulatát szemmel tartják.

A megjelenő hírek kiesnek az ember irányítása alól. Ez az egész nem olyasvalami, amire mi leszerződtünk.

Keira Knightley

Sokan szívesen parádéznának a vörös szőnyegen menő divattervezők kreálmányaiban, Keirának azonban ettől a szőr is feláll a hátán, annyira a terhére lévőnek érzi.

Gyűlölöm a vörös szőnyeges rendezvényeket! Rettenetesen rühellem őket... Azt az érzést keltik benned, hogy mindenki akar belőled egy darabot... minden egyes rólad készített fotó elvesz a lelkedből egy kicsit. Azt kívánom, bár egy jelentéktelen kis senki lennék!

Anne Hathaway

Az ördög Pradát visel színésznője is szívesen cserélne az átlagemberekkel. Bár élvezi a munkáját, annak velejárói egyáltalán nincsenek az ínyére.

Ez a hírnév dolog nagyon régóta felcseszi az agyamat. Főleg akkor, amikor az emberek megmondják mit csináljak vagy előállnak azzal a klisével, hogy csak önmagamat kéne adnom.

Daniel Craig

James Bond megformázója saját bevallása szerint nagyon szeretne inkognitóban maradni, mert nemcsak zavarja, hanem egyenesen feldühíti a rajongók iránta tanúsított rajongása, főleg, ha nem ismernek határokat.

Volt rá példa, hogy emberek fotóztak a mobiljukkal, amikor éppen vacsoráztam. Szeretném ilyenkor átadni magam az ösztöneimnek, de nem tehetem. Az okostelefonok amúgy is kihoznak a sodromból.

John Mayer

A Your Body Is A Wonderland előadóját a fake fanok idegesítik a legjobban, akik a lesifotósokkal összejátszva teszik tönkre az életét – legalábbis ő így érzi.

Ezek azz állítólagos rajongók együtt dolgoznak a paparazzókkal a koncertek idején. Miután lement a buli, a rajongóknak lehetőségük nyílik találkozni az előadókkal, amennyiben dedikálás közben feltesznek nekik néhány udvariatlan kérdést és azt videóra veszik.

Jennifer Aniston

A Jóbarátok Racheljének elsősorban nem a róla szóló pletykákkal, hanem alapvetően a pletykákkal és a bulvármagazinokkal van gondja – azzal, ahogy a média kiforgatja és túlbonyolítja a dolgokat.

Zavarba ejtő, hogy az emberek mennyire rákattannak a pletykákra és milyen sok pénzt költenek bulvármagazinokra kikapcsolódás címszó alatt.

Avril Lavigne

A vadóc énekesnő már pályája kezdete óta lenézte azokat, akik nem a tehetségük útján kapaszkodtak fel a szamárlétrán, véleménye szerint ugyanis a sikerhez kemény és kitartó munka kellene, hogy vezessen.

Ez nem olyasmi, aminek a részese szeretnék lenni. Pláne azt látva, hogy lettek ezek a lányok ismertek... szükségük volt a hírnévre, akarták és imádják, de én legalább felépítettem egy karriert

– utalt a valóságshow-sztárokra.

Harrison Ford

A Star Wars Han Solója szerint nem éri meg a hírnévért feláldozni a magánéletet – elvégre az ember nem kaphatja meg egyszerre mindkettőt, bármit csinál is.

Semmi jó nincs abban, ha valaki híres. Az emberek úgy gondolkodnak, hogy Ha híres vagyok, megnyílnak előttem a kapuk, vannak lehetőségeim, de nem látják, mibe kerül a hírnév és hogy ezzel együtt az ember elveszíti a magánéletét.

Charlize Theron

A szőke szépséget nem is elsősorban a pletykák, hanem a rá leselkedő fotósok idegesítik, akik mindig, mindenhová követik, hogy aztán zsíros pénzért megcsinálják a maguk címlapsztoriját.

Nem élvezem ezt az életmódot. Ha az ember úgy dönt, hogy színész lesz, azzal tálcán kínálja a magánéletét is. Egyáltalán nem jó buli, hogy amikor elugrasz bevásárolni a szupermarketbe, hét autó rögtön követni kezd.

Katy Perry

A Firework énekesnője már a hírnév szót is utálja és mindazt, ami munkájával kötelezettségként együtt jár.

Sosem akartam híres lenni. A hírnév valójában csak a mellékterméke annak az álomnak, amit kitűztem magam elé. Úgy gondolom, a hírnév undorító. Nagyon nehéz elkülönítened a magánéletedet a karrieredtől.

Cikksorozatunk előző részének megtekintéséért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek