Starity

Zac Efron bocsánatot kért Paris Jacksontól, amiért csalódást okozott neki

2017. március 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30. születésnapját októberben ünneplő színész közvetetten ugyan, de elnézést kért a popkirály lányától.

hirdetés

Paris Jackson a The Tonight Show vendégeként vallott arról, hogy első igazi csalódása tízéves korában érte, amikor elment a High School Musical Live címet viselő turné egyik állomására és azzal szembesült, hogy a népszerű franchise közkedvelt férfi főszereplője, Zac Efron nem jelent ott meg.

Zac nem volt ott. Nagyon lesújtott a dolog. Azért nem volt jelen, mert azt a lovas filmet forgatta akkoriban. Ez volt addigi életem legdepresszívebb élménye. Nem volt ott, nekem pedig összetört a szívem

elevenítette fel a fájó emléket Paris.

Az E! Online riportere, Marc Malkin nemrég a Baywatch című film népszerűsítő körútján csípte el Efront és felhozta neki a témát, mire a színész bocsánatot kért, amiért összetörte a lány szívét.

Nagyon sajnálom. Biztosíthatlak, hogy legközelebb ott leszek, ha kedved lenne jönni. Eljöhetnél mondjuk a Baywatch premierjére

– üzente Parisnak Zac.

A filmet május 26-án mutatják be az Egyesült Államokban Zac Efron, Dwayne Johnson, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach és Alexandra Daddario főszereplésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek