Starity

Ennyit kerestek a One Direction tagjai 6 év alatt

2017. március 29. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, melyik One Direction tag a leggazdagabb? Most megtudhatod a DailyMail listájának köszönhetően!

hirdetés
Ennyit kerestek a One Direction tagjai 6 év alatt
Fotó: Fabulous

Eddig is sejteni lehetett, hogy a One Direction (ex?) tagjai gazdagok, azonban most végre számokban is lehet mérni, ki, mennyit tehetett zsebre az elmúlt évek során!

1. Harry Styles – 56 millió font (~20,2 milliárd forint)

A Sony egyik legígéretesebb frissen szerződtetett előadója, aki felbecsülhetetlen vagyona után még több milliót fog lekaszálni saját anyagával. Emellett a Dunkirk is szép summát fizethet majd Stylesnak, ahol Tom Hardy mellett nyílt alkalma színészkedni.

Harry birtokol egy-egy villát Londonban (3 millió font értékű = 1 milliárd forint) és Los Angelesben (6,87 millió dollár értékű = 2 milliárd forint), egy autókollekciót is, ami tartalmaz egy eredeti vintage Mercedes Benzt, egy Range Rover Sportot, egy Porsche 911-t, egy Jaguer E Typeot, és egy 155 ezer fontos Ferrárit is. Ha ez nem lenne elég, Styles nemcsak rajong a művészetért, hanem birtokol is egy 300 ezer font értekű galériát (~107 millió forint), ami tele van eredeti alkotásokkal.

2. Liam Payne – 54 millió font (~19 milliárd forint)

Hollywood egyik legígéretesebb előadója lehet, emellett Anglia egyik kedvenc sztárpárját alkotja Cheryllel, akivel kapcsolata milliókat érhet neki, főleg kisfia születésével.

Aláírt egy jelentős szerződést a Capitol Recordzal, emellett David Beckham ügynöksége egyengeti karrierjét.

5.1 millió font értékű (~1,8 milliárd forint) otthont birtokol Surreyben, s egy 7 millió font értékű (~2,5 milliárd forint) villát Los Angelesben, emellett, ha szomorkodik, nem kell a buszon sírnia, hiszen egy 260 ezer fontos (~93 millió forint) Lamborghinit vezet.

3. Niall Horan – 51 millió font (~18 milliárd forint)

Mivel a saját zenéjét írja és kombinálja, így az összes szerzői jog Niallt illeti, így könnyedén a business egyik leggazdagabb előadója lehet hamarosan. Szeptemberben zenei karriert írt alá a Universal Groupnál, ahol első munkája nyáron debütál majd.

3,4 millió fontos villája van LA-ben (1,2 milliárd forint), és egy 6 millió fontos (2,1 milliárd font) apartmanja Londonban, emellett egy hatalmas farmja Írországban, Mullingarban. 2013-ban, ahogy megkapta a vezetői engedélyt, meglepte magát egy 70 ezer fontos Range Roverrel, de birtokában áll egy 90 ezer fontos Ferrari is. 

4. Zayn Malik – 51 millió font (~18 milliárd font)

Szólólemezének sikere sem volt elég Zayn számára, hogy az első helyre kerüljön a listán. Pillowtalk dala már 600 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on, és személyes élete is álomszerű: Gigi Hadid szupermodell mellett hajtja álomra a fejét, lassan már egy éve

Van egy lakása Los Angelesben és Hertfordshireben is, amik összesen 8,6 millió fontot érnek (~3,6 milliárd forint). Emellett egy millió font értékű lakást vásárolt édesanyjának, Trishának, Bradfordban, és egy 120 ezer dolláros Bentley Continentalt vezet a városban.

5. Louis Tomlinson – 50 millió font (~17,8 milliárd forint)

Utolsó tagja volt a 1D-nek, aki szólókarriert jelentett be. Decemberben debütált első önálló dala Just Hold On címmel Steve Aokival. Egyelőre pedig még nem lehet tudni, melyik kiadóhoz szerződött le. Jelenleg a modell és lifestyle blogger Eleanor Calderrel jár, akivel 2015-ben szakított, majd 2017-ben ismét egymásra találtak.

6 millió fontos kúriát vásárolt nemrégiben a Hollywood Hillsen, de a legtöbb idejét mégis a londoni 5 millió fontos lakásában tölti. 2012-ben eBayen adta el a Porsche Boxsterét 30 ezer fontért. Van egy Range Rovere és egy Aston Martinja is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek