Starity

Matt Damon szerint Ben Afflecknek nagyon jót tett az elvonó

2017. március 30. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Matt és Ben hosszú évtizedek óta barátok, és mint ilyenek, jóban-rosszban kiállnak egymás mellett.

hirdetés

Ben Affleck a hónap közepén hozta nyilvánosságra a Facebookon keresztül, hogy a közelmúltban ismét becsekkolt egy rehabilitációs klinikára, ahol alkoholfüggősége miatt kezelték. A 44 éves színész köztudottan mindig hadilábon állt az itallal, de miután zátonyra futott miatta Jennifer Garnerhez fűződő házassága, belátta, hogy változtatnia kell életvitelén, pláne, ha jó apja akar lenni közös gyermekeiknek, a tizenegy éves Violetnek, a nyolcéves Seraphinának és az ötéves Samuelnek.

Szeretném megélni az életet a maga teljességében és olyan jó apa lenni, amennyire az csak lehetséges. Szeretném, ha a gyermekeim tudnák, hogy nem szégyen segítséget kérni, ha szükség van rá és erőforrásként segíteni valakit, aki bajban van, de fél megtenni az első lépést. Szerencsés vagyok, amiért a családom és barátaim szeretetét élvezhetem, ide értve a szülőtársamat, Jent is, aki mindvégig támogatott engem és gondját viselte a gyerekeinknek, amíg távol voltam

– nyilatkozta a színész.

Ezúttal Ben legjobb barátja, Matt Damon szólalt meg az ügyben és elárulta, hogy kollégája rég nem volt olyan jól, mint most, hogy végigcsinálta az elvonót.

Ben jelenleg a gyerekekkel van, nem is lehetne boldogabb! Jen pár hétig Atlantában időzik [a színésznő a Simon vs. The Homo Sapiens Agenda című filmet forgatja – a szerk.], így most ő anyáskodik a gyerekek felett, és pontosan ez az, amit csinálni akar. (...) Jennel egy fedél alatt élnek, de nincsenek együtt, a srácaikra koncentrálnak.

Kapcsolatuk megromlásában nagy szerepet játszott a színész italozása

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek