Starity

Dallos Bogi új videoklippel jelentkezett

2017. április 04. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ezúttal Méz című szerzeményéhez forgatott kisfilmet, mely dalt saját élményei ihlették, akárcsak az Épp most elnevezésű korong további tételeit.

hirdetés

Bogi immár három éve állandó szereplője a hazai könnyűzenei életnek és azóta is fiatalos és könnyed popdalokkal színesíti a zenei palettát. A 2014-es Dal műsorában második lett a We All fülbemászó slágerével, amit a rádiók is sokáig előszeretettel játszottak. Legutóbbi slágere a Már nem zavar után most megérkezett a Méz is, mellyel kapcsolatban így fogalmazott az énekesnő:

Már a címből is kiderül, hogy ez egy romantikus, tavaszi dal. A videoklipben egy titkos kapcsolatban élő fiú és lány szerepel, akik elképzelik, milyen is lenne, ha vállalhatnák egymást. Arról álmodoznak, hogy bárcsak ők is sétálhatnának az utcán kézen fogva, bárcsak csónakázhatnának a Vajdahunyad váránál, bárcsak felülhetnének együtt az óriáskerékre és szürcsölhetnének közösen shake-et egy menő burgerezőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek