Starity

Új előzetes érkezett a Pókember: Hazatérés című filmhez

2017. március 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyaroprszágon július 6-ától játsszák majd a mozik az új Pókember-filmet.

hirdetés

Decemberben, a Jimmy Kimmel Live!-ban került bemutatásra a Pókember: Hazatérés első előzetese, most pedig megérkezett a következő a Sony Pictures Entertainment jóvoltából. Az új trailerben még nagyobb betekintést kapunk a hamarosan a mozikba kerülő filmből, illetve még több akciójelenetnek lehetünk a szemtanúi.

A Jon Watts rendezte alkotás egyébként már a sokadik próbálkozás, hiszen 2002 óta összesen öt Pókember-film került bemutatásra: az első háromban Tobey Maguire alakította a címszereplőt, utóbbiakban pedig Andrew Garfield. A fentiek tekintetében Tom Holland a harmadik színész, aki a kissé bohókás karakter bőrébe bújhatott, de láthatóan remek munkát végzett.

A rajongók mindazonáltal nem fogadták osztatlan örömmel az új előzetest, sokan ugyanis arra panaszkodnak, hogy abba belekerült az összes izgalmas jelenet és feltették a költői kérdést, hogy vajon ezek után mi újdonság akad még a produkcióban. Az ellenérzés minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy sokan úgy érzik, a Pókember-franchise már lerágott csont – Hollywood már minden bőrt lehúzott róla, amit csak lehetett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek