Starity

11 celeb, aki utál híres lenni – III. rész

2017. március 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk harmadik részében ismét olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik közel sem élvezik annyira a státuszukat, mint mások.

hirdetés

Harry Styles

A One Direction énekese szerint nincs is annál rosszabb, mint amikor valakit a hírneve és nem a jelleme, érdemei alapján ítélnek meg, ugyanis ezzel félresöprik a lényeges dolgokat.

Úgy érzem, jókora darabot elvesznek a másik lényéből azzal, hogy híresnek bélyegzik meg. Így nem arra gondolsz azzal az emberrel kapcsolatban, hogy milyen vicces vagy rendes, hanem az jut eszedbe róla, hogy híres.

Lauren Jauregui

A Fifth Harmony énekesnője a Twitteren fakadt ki, ugyanis véleménye szerint a hírnév nem olyasmi, ami szerepel a munkaköri leírásában, így nem is lehet felkészülni arra, ami ezzel jár.

Tisztában vagyok az engem körülvevő szeretettel és én is szeretlek mindannyiótokat... Engem inkább az a tény frusztrál, hogy többé már nem irányíthatom az életemet. Ez annak a mellékhatása, hogy nem arra születtem, hogy híres legyek.

Cher Lloyd

Ahogy Harry Styles, úgy a Want U Back énekesnőjének is az emberek felcímkézésével van gondja, ugyanis ha valaki hírességként van elkönyvelve, azzal máshogy is bánnak és ez természetesen nem mindig jó dolog.

Utálom, amikor úgy hivatkoznak rám, mint hírességre. Gyűlölöm, mert én nem így látom magam.

Vanessa Hudgens

A High School Musical sztárja saját elmondása szerint imádja a munkáját és azt a változatosságot, amit szerepei megengednek, de a hírnevet nehezen viseli.

Imádok színésznő lenni. Szeretem belehajszolni magam dolgokba és különböző projektekbe belevágni. Élvezem, hogy az emberek értékelik mindazt, amit csinálok. Amit azonban nem szeretek, az a hírnév, mert teljesen felforgat mindent. Vannak, akik szeretik ezt, én azonban nem tartozom közéjük.

Demi Lovato

A Confident előadója éllovasa annak, hogy az emberek elfogadják magukat, ezzel egyidőben pedig harcol az online bántalmazás ellen – éppen ezért dühíti, hogy úgy pletykálnak róla, mintha ő nem látna és hallana.

A dolgok, amit az ember csinál, kihathatnak másokra és megsérthetnek másokat. Még ha nem is hiszed, látok dolgokat én is. Nem egy híresség, hanem művész és legfőképpen ember vagyok.

Selena Gomez

Selenának különösen nehéz dolga van, hiszen az emberek kiemelt érdeklődést mutatnak a magánélete iránt, főleg mióta összejött, majd szakított Justin Bieberrel.

Ha őszinte akarok lenni, időnként nem tudom kezelni a hírnevet. Nem úgy, mint mások. Éppen ezért nagyon fontos, hogy kitaláljam, mi segíthet abban, hogy két lábbal a földön járó ember maradjak.

Jennifer Lopez

Bár évtizedek óta a köztudatban van, J.Lónak is nehézséget jelent az ismertség a mindennapokban, ugyanakkor tudja, nem panaszkodhat a munkájával járó kellemetlenségekre, hiszen épp ismertségének köszönheti azt az életszínvonalat, amit jelenleg is fenntart.

A hírnév kegyetlen, de ez a téma nem olyasvalami, amiről az emberek szívesen hallanának panaszkodni minket, ismert embereket, hiszen rengeteg pénzt keresünk általa és filmekben szerepelhetünk, amiről sokan csak álmodoznak. Tudod, nem akarok panaszkodni, csak igyekszem megbarátkozni vele. Nem mondom, hogy nem nehéz, mert az, de tudod, ez ezzel jár.

Jessica Alba

Bár Jessica eleve férfiideálként, amolyan modernkori szexszimbólumként került a köztudatba annak idején, ez csupán a felszín, ő valójában egyáltalán nem olyan magabiztos, mint amilyennek beállítani próbálják, éppen ezért nem is élvezi, hogy az emberek megőrülnek érte.

Szerény vagyok, nem szeretek a figyelem középpontjában lenni!

Eva Mendes

Ryan Gosling gyönyörű kedvesének sem volt könnyű elfogadni, hogy a világ a lábai előtt hever és mindenért csak ki kell nyújtania a karját.

Egészen a közelmúltig nagyon kellemetlenül éreztem magam a sikertől, nem is voltam képes élvezni azt. Nem tudok megbirkózni vele. Hogy lehet ilyen sok mindenem? Ez egyszerűen nem fair!

Zoe Saldana

Az Avatar női főszereplője olykor úgy érzi, magánélete feladása túl nagy ár a hírnévért, amiből eleve nem is kért volna.

Egy olyan utat választottam, ami rengeteg örömet szerez, ugyanakkor megvannak a maga előnyei és hátrányai. Néha az, hogy nem tudsz névtelen maradni. Ez az, ami megőrjít.

Kanye West

A rapper szerint a celeblét egyenlő a rabszolgasággal: az ember ki van szolgáltatva másoknak és nincsenek jogai.

A hírességekkel úgy bánnk, mint a feketékkel az 1960-as években – nincsenek jogaik és az emberek ilyen-olyan jelzőket aggatnak rájuk. (...) Kimmel azért harcolunk, hogy kivívjuk az ismert embereknek a tiszteletet, így a lányom már normális életet élhet. Ő nem ezt az életet választotta, beleszületett, így híres, én pedig mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy jobb élete legyen.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek