Starity

38 elgondolkodtató grafika a boldogságról

2017. március 30. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány gondolatébresztő képet, melyek rávilágítanak arra, mik is az igazán fontos dolgok az életben.

hirdetés

– Én boldogságot akarok! – Először távolítsd el az ént, ez az ego, aztán szabadulj meg az akaroktól, az a vágy. Így most már minden, amid maradt, a boldogság.
Mindenki tudja, hogy a boldogság mosolyra fakaszt, de tudtad, hogy a mosoly is vezethet boldogsághoz?
A boldogság olyan, mint egy pillangó: minél inkább kergeted, annál inkább elkerül. De ha más dolgok felé fordítod a figyelmedet, eljön hozzád és gyengéden megpihen a válladon.
Észre sem vesszük, ha minden rendben megy, de amikor a dolgok széthullanak körülöttünk, pánikba esünk. Talán a boldogság kulcsa abban rejlik, hogy odafigyeljünk a minket körülvevő világra.
Nem igazán fogyasztok alkoholt és nem füvezek. Azt hiszem, egyszerűen nem a drogokon múlik a boldogságom. I Koffein: Mmmhm.
– Mi a baj? – Nem vagyok boldog. – Nem KELL boldognak lenned. – Tényleg? Ez szupi!
Szív: Vettem valamit! Agy: És? Szív: És most boldog vagyok. Agy: Valóban az vagy? Szív: Nos, talán nem annyira, mint amikor először vettem, de... Agy: Látod? Ez a fajta boldogság átmeneti. Szív: Vettem valamit! Agy: Szív, ne csináld ezt!
SZOMORÚSÁG – Minden rendben lesz!
Találd meg azt, amit imádsz és csináld azt életed végéig!  (kis idő elteltével) K*rvára utálom ezt a dobot!
HOGYAN LÉGY BOLDOG Végezetül: Legyél kutya! – Tudtam ám!
NYÁR Bárcsak hűvösebb lenne! I TÉL Bárcsak melegebb lenne! I TAVASZ Bárcsak boldog lettem volna!
– A reklám szerint ez az üveg folyékony boldogságot tartalmaz. – Önnek kettes típusú cukorbetegsége lett a boldogságtól.
A BOLDOGSÁG EGY SAROKNYIRA VAN / Dolgozz keményebben! Keress több pénzt! Vegyél még több holmit! Csak így tovább!
Néha, mielőtt belépnék este az ajtón, szívesen bekukkantok az ablakon a családomra és arra gondolok, hogy milyen szerencsés vagyok... amiért még idekint vagyok.
* Ha jó a kedved, üsd a tenyered! * Áruld el, mi a titkod!
– Öt együtt töltött év után, azt hiszem, itt az ideje, hogy feltegyem neked a kérdést. Leszel kövér velem? – A világ legboldogabb lányává tettél!
A TECHNILÓGA TÖRTÉNETE Nem vagyok boldog... még mindig nem vagyok boldog.
– Ma is morcos hangulatban keltünk? – HMPH. – Nehéz meglátni a boldogságot, ha zsémbes vagy, nem igaz? – HMPH. – Az óceáni élet szépségének felfedezéséhez csak körül kell nézned... és meglátod, milyen sok mindenért lehetsz boldog. Például nem evett meg egy gyilkos bálna. – Máris jobban érzem magam!
BOLDOGSÁG AZ, amikor leszarod, mit gondolnak rólad mások.
Ichabod, az optimista róka – Hó probléma I A hó mókás! Hupsz, ez egy kicsit szerencsétlen helyzet... Idesüss, hóember vagyok!
Agy: Szív, vannak emberek, akiket semmi nem állíthat meg abban, hogy elvegyék a boldogságodat. Szív: Nincs nekünk belőle tonnaszámra, miért veszik el tőlünk? Agy: Mert néhányan ki nem állhatják a gondolatát annak, hogy neked több van belőle. Szív: Nem lehetne, hogy inkább megosszuk velük? Agy: De, megoszthatjuk. Megoszthatjuk, adhatunk belőle egészen addig, amíg semmink sem marad, de sosem hagyhatjuk, hogy elvegyék tőlünk.
– Jól vagy? – Igen, persze. Annyira, amennyire egy kagyló boldog lehet. * kis idő elteltével * – Értelmetlen az életünk. – Meg akarok halni!
Melyik férfi boldogabb? Aki szembenézett az élet viharával és élt... vagy aki a biztonságos partot választotta és csak létezett?
Biztos őrült voltam, amiért szerelembe estem. Azt hittem, a kajálás majd elfelejteti velem, de nem így történt... Nem felejtem el őt amíg csak élek... Micsoda élet... Próbálsz kicsit boldog lenni és mit kapsz? Pár emléket és egy kövér pocakot.
– Azt ígérted, hogy az egész életed annak szenteled, hogy engem boldoggá tégy. – Nem gondoltam, hogy ilyen sokáig fog tartani.
* Boldog emberek. Lefogadom, hogy csak élik az életüket. Gondolj más dolgokra! * – Tanítsatok meg olyannak lenni, amilyenek ti vagytok!
TEDD AZT, AMI BOLDOGGÁ TESZ / – Mi van, ha ez azt jelenti, hogy ezentúl minden nap sütit eszek reggelire?
Szív: Ez életem legfelemelőbb pillanata! Ezzel a dologgal a kezemben örökké boldog leszek! Agy: Csak egy rövid ideig fog boldoggá tenni téged, Szív. Szív: Te ezt nem értheted! A fellegek között járok. Agy: Ez csak az újdonság varázsa, Szív. Rövidesen a mindennapjaid részévé válik és a ragyogása csak távoli emlék lesz. Szív: Csak féltékeny vagy, mert még sosem voltál ilyen boldog. Agy: Te a boldog tudatlanság tanulmányi esete vagy.
– Mi? Egy süti? Azt hittem, már nem fogyasztasz cukrot. – Csak pár percig szeretném boldognak érezni magam. – De ez mesterséges! Nem igazi boldogság. – Többé már nincs olyan, hogy boldogság.
– Hé, kölyök! Akarsz egy kis boldogságot venni? – Ez nem boldogság. – De elég közel áll hozzá.
– Belegondoltál már, milyen lesz a jövő, Linus? – Ó, igen... mindig ezen agyalok. – És mit gondolsz, mi leszel, ha felnősz? – Pofátlanul boldog.
Ó, szia! Én vagyok a boldogság kék madara! Örülök, hogy megismerhetlek. Valóra válthatom minden kívánságodat, legyen az pénz, erő és persze boldogság. Ehhez nincs más dolgod, mint aláírni ezt itt.. a véreddel... csak a szokásos formalitás, tudod, hogy megy ez.
A boldogság csak akkor valódi, ha megosztod. – Chris McCandles
Agy: Gondolod, hogy a boldogság illúzió? Szív: Nagyon remélem! Imádom a varázslatot!
A BOLDOGSÁG AZ, amikor a valóság jobb, mint az elvárásaink.
KÉRDÉS: Boldog embernek tartod magad? I – Úgy érted, hétvégenként? I KÖVETKEZTETÉS: Nem.
Amikor a fiam megszületett, megtanultam, mit jelent az igazi boldogság... aztán azt is, hogy ez nem tart túl sokáig.
A BOLDOGSÁG AZ, amikor vannak idióta barátaid.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek