Starity

Jordana Brewster: „A Halálos iramban-franchise fénypontja a Paul Walkerhez fűződő barátságom volt”

2017. március 31. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színésznő a mai napig gyászolja 2013-ban elhunyt kollégáját és barátját.

hirdetés

Köztudott tény, hogy a Halálos iramban-filmek főszereplői a magánéletben is nagyon közel állnak egymáshoz – pláne azok, akik a széria első része óta együtt szerepelnek a filmekben. Nem is csoda, hiszen 2001 óta folyamatosan együtt dolgoznak, kapcsolatuk már-már családias jellegűvé vált. Természetesen az egész stábot megrázta, amikor 2013-ban egy autóbaleset következtében elhunyt a Briant életre keltő Paul Walker, akit a mai napig gyászolnak kollégái.

Jordana Brewster Paul miatt az új Halálos iramban-filmet, a jövő hónapban bemutatásra kerülő The Fate of the Furiost sem vállalta be, ugyanis elmondása szerint az ő történetük tökéletes lezárást kapott az előző, 2015-ben bemutatott epizódban, amikor Mia és Brian kisfiukkal és születendő kislányukkal egy szigetre költöztek.

Még mindig barátok vagyunk a többiekkel. Imádom Vint [Diesel], imádom Michelle-t [Rodriguez], de a Paulhoz [Walker] fűződő barátságom volt a franchise fénypontja, mert ő volt a legjobb mindenki közül. A hozzá fűződő kötelékem volt a legjobb része az egésznek

– magyarázta a színésznő, majd szót ejtett karaktereikről is.

Mia Briannel van, én pedig elképzelni sem tudok számára jobb helyet. A hetedik részben Mia terhes volt a kislányukkal. Elképzelem, ahogy egy szigeten élnek, egy idillikus környezetben és csak teszik a dolgukat.

Nemcsak kollégák, barátok is voltak I Fotó: Universal Pictures

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek