Starity

Kim Kardashian döntést hozott egy fontos ügyben

2017. március 31. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves barna hajú szépség úgy döntött, nem pazarol el több időt az életéből, lépnie kell.

hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy válságba került Kim Kardashian és Kanye West házasság, ám ennek ellenére elgondolkoztak azon, hogy bevállalnak még egy gyereket abban a reményben, hogy utódaik majd egyben tartják a családot. Orvosai ugyan figyelmeztették Kimet, hogy rizikós számára az újbóli várandósság és akár bele is halhat egy újabb szülésbe, ő azonban hajthatatlan: bejelentette a családjának, hogy aláveti magát egy méhműtétnek.

Befekszek egy kórházba és felkészíttetem a méhemet, mert úgy döntöttem, meg akarok próbálkozni még egy gyerekkel. Ennek érdekében meg kell műttetnem a méhemet, hogy azt felkészítsék egy újabb gyerekre. (...) Még így is veszélyes lesz teherbe esnem, de ez az utolsó dolog, amit megpróbálhatok. Azt akarom, hogy a gyerekeimnek testvérei legyenek és szeretném tudni, hogy legalább mindent megtettem azért, hogy ez megvalósulhasson

– mondta Kim a családtagjainak a Keeping Up With The Kardashians legújabb epizódjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek