Starity

Charlie Hunnam nehezen barátkozott össze Robert Pattinsonnal

2017. március 31. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész jelenleg a főszereplésükkel készült The Lost City of Z című akciófilmet népszerűsítik.

hirdetés

Az Egyesült Államokban a jövő hónapban mutatják be a Charlie Hunnam és Robert Pattinson főszereplésével készül filmalkotást, aminek alapjául David Grann azonos című, valós eseményeken nyugvó bestseller regénye szolgál. Bár a két színész hosszú heteket töltött együtt a forgatások miatt, csak mostanra sikerült kicsit jobban megismerniük egymást.

Több próbán is részt vettem Siennával [Miller], de Tommal [Holland] és Roberttel [Pattinson] egyáltalán nem töltöttem időt a forgatások megkezdése előtt. Szerettem volna, ha ezek a kapcsolatok természetesen fejlődnének a közös munka során, de nem így lett. Roberttel például nem hiszem, hogy tíz szónál többet váltottunk volna a kamerákon kívül, amíg együtt dolgoztunk. Nem tudom, hogy ennek az oka abban keresendő-e, hogy ő elvolt a maga kis világában vagy egyszerűen nem kedvelt. Megtartottuk a három lépés távolságot. Később megkeresett és megtette az első lépéseket ahhoz, hogy összebarátkozzunk, szóval azt hiszem, a munka miatt határolódott el tőlem

– nyilatkozta Hunnam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek