Starity

Starity buzz: kilenc rövid zenei hír

2017. március 31. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb kilenc rövid zenei hírt hoztunk el nektek a nagyvilágból! Harry Styles, Camila Cabello, Ed Sheeran, Katy Perry & még sokan mások!

hirdetés
Starity buzz: kilenc rövid zenei hír
Fotó: A kép csak illusztráció / Starity

Debütált Harry Styles kislemezének borítója

Az énekes a mai napon tette közzé kislemezének borítóját, illetve címét is, ami a Sign of the Times lett. Maga Harry is megerősítette, hogy a felvétel április 7-én érkezik, avagy egy hét múlva.

 

SIGN.OF.THE.TIMES // 7.APRIL.17 //

@harrystyles által megosztott bejegyzés,

Ők a Glastonbury fesztivál idei fellépői

Bejelentették az egyik legnagyobb brit fesztivál idei fellépőit, ami most sem okozott senkinek csalódást. A fesztivál június 21 és 25-e között kerül megrendezésre, és olyan előadók fogják szórakoztatni a közönséget, mint e Radiohead, Foo Fighters, Ed Sheeran, Katy Perry, Stormzy, Major Lazer, Lorde, Solange, Father John Misty, Emile Sande, Goldfrapp, the xx, The Flaming Lips, Clean Bandit, Shaggy és még sokan mások.

Britney Spears világkörüli turnéra indul

Pár napja jelentette be a pophercegnő, hogy ideiglenesen otthagyja a Vegas-i rezidenciáját és ismételten útnak indul. Első körben a japán dátumokat jelentették be a mai napon, de a Daily Star értesülései szerint a szőke bombázó ellátogat Argentínába, Brazíliába, Angliába és Ausztráliába is.

Mary J Blige új dalán Kanye West is hallható

Mary J Blige a héten osztotta meg lemezének borítóját, illetve, hogy a korong április 28-án debütál majd. Erről jelent meg első dala, amin a rapper Kanye West is szerepel.

Megjelent Lea Michele új dala

Run To You címmel látta meg a napvilágot Lea Michele új balladája, ami a Places nagylemezén lesz megtalálható. Eddig az Anything is Possible és a Love Is Alive felvételeket adta ki.

P!nk is stúdióba vonult

Úgy tűnik, a Sziget fesztiválra már új és friss slágerekkel is érkezik a két gyermekes anyuka. Pink a stúdióból lőtt egy szelfit rajongóinak, s csupán ennyit írt hozzá: „Tetszik ez a dal”. Mi már nagyon várjuk az énekesnő visszatérését!

 

I like this song

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Camila Cabello saját lemeze hamarosan érkezik

Hatalmas hype övezi Camila Cabello nagylemezét, amit hónapok óta a legnagyobb titokban rögzít. A hírek szerint együtt dolgozott a One Republic frontemberével, Max Martinnal, Pharrell Williamsszel, Tylerrel, The Creatorral és Charli XCX-szel is. Ha ez nem lenne elég, Major Lazerrel körülbelül 20 dalt rögzített fel.

Camila a Fault magazinnak erősítette meg, hogy már nem kell sokat várni a saját dalaira.

Victoria Beckham lesz a Carpool Karaoke következő vendége

Igazán megfűszerezi Victoria James Cordon életét, hiszen ő lesz a következő, aki beül a híres műsorvezető mellé. Beckham a Spice Girl tagja volt, így a rajongók számíthatnak régi slágerekre tőle. Az üzletasszony Instagram-sztorijában osztott meg egy rövid előzetest a kocsiból.

Rihanna Love On The Brain remixe saját videoklipet kapott

DonDiaplo csatornáján jelent meg a Love On The Brain remixének videoklipje. A rajongók hónapok óta várják az eredeti verzió megfilmesítését, de egyelőre még kérdés, hogy ez valaha megtörténik-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek