Starity

Fergeteges lett Freddie új klipje

2017. április 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra egy remek popdallal jelentkezett Fehérvári Gábor Alfréd. Nagyon fülbemászó sláger, szerintünk biztosan sikeres lesz!

hirdetés

Fehérvári Gábor Alfréd, avagy művésznevén Freddie, egy csodálatos és érzelmes videoklippel jelentkezett. A címe: Csodák. Sokan kedvelték már a győri fiút a Rising Starban is, de abszolút kedvenc a legtöbb embernél a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon lett. Ott sokakat maga mellé állított a Pioneers című dalával. A színvonalat azóta sem adta alább! Most új zenéjében az derült ki, hogy valahogy minden ember életében előfordul, hogy várja a csodákat vagy pedig csoda történik vele.

A klipet Sződliget közelében forgatták, egy lenyűgöző szépségű horgásztónál. A dalszerzésében Szepesi Zsolt és Calidora vett részt, míg a képi világ Indián csapatának köszönhető. A jelmezek, amik látványossá teszik az egészet, azok Hornyák István érdeme. A 26 éves énekes először a Facebookon osztotta meg az új szerzeményét és kettő nap alatt már több, mint 50 ezren látták. A dal a Mistral Music gondozásában jelent meg.

Tekintsétek meg a klipet nálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek