Starity

Rupert Sanders először szólalt meg az öt évvel ezelőtti megcsalásos botránnyal kapcsolatban

2017. április 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendező az Alkonyat sztárjával, Kristen Stewarttal csalta a feleségét, aki emiatt el is vált tőle.

hirdetés

Óriási botrányt kavartak azok a kiszivárgott, lesifotósok által készített felvételek, melyeken a Hófehér és a vadász rendezőjét, Rupert Sanderst láthattuk enyelegni a film főszereplőjével, Kristen Stewarttal. Azért is kapta fel a média a képeket, hiszen mindkét fél kapcsolatban élt – Sanders nős volt, Stewart pedig Robert Pattinsonnal randevúzott akkoriban.

A történtek következtében mindkettejüket elhagyta a párjuk és a szégyenfoltot sem tudták lemosni magukról. Most, öt évvel később megszólalt a rendező az események kapcsán, melyek karrierjére is kihatottak – természetesen negatív értelemben.

Sosem tudhatod, mit tartogat számodra az élet. Minden egyes sarkon valami váratlanra számíthatsz. Ilyen az élet. Neked csak meg kell ráznod magad és tovább kell lépned úgy, hogy azt a lehető legjobb módon tedd. Mindenki követ el hibákat. Továbbra is fogok hibázni. Nem várhatom, hogy izgalmas legyen az életem, ha nem hibázok...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek