Starity

Minden, amit tudni lehet Harry Styles első kislemezéről

2017. április 04. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 7-e egyre közelebb van, így nem meglepő, hogy Styles barátai természetesen már hallották.

hirdetés

Ed Sheeran már korábban megosztotta, hogy elképesztően jó lett Harry Styles debütáló kislemeze, és többek között teljesen kifejezi majd, milyen előadó is ő. A nagy dátum pedig vészesen közeledik, így természetesen egyre több részlet napvilágra kerül.

Styles április 7-én, itthoni idő szerint 7:33-tól átveszi a BBC Radio 1 stúdióját, és Nick Grimshaw-val két órán keresztül beszélgetnek megszakításokkal. Nick elárulta, hogy Harry beszélni fog új kislemezéről, arról, hogy szólóban folytatja-e, illetve kislemeze elsőként itt debütál majd, hazai idő szerint reggel 9-kor. (Egyéb országból származó emberek ezen a linken hallghatják a BBC Radio 1 adását.)

Tegnap emellett felkerült Harry Styles hivatalos Spotify-fiókja is, amin bár egyenlőre még semmi nem elérhető.

Egy nap átjött, hogy lejátssza nekem a dalát, de igazából szinte egész nap kerültük a témát. Reggeliztünk, majd mondtam neki, tudod, hogy hallanom kell majd valamikor. Nagyon féltem, mert csak arra tudtam gondolni, »mi van, ha rossz? Mi van, ha nem tetszik? Mert tényleg nem tudok hazudni«. Szóval inkább nem erőltettem tovább. Aztán négy körül mondtam, rendben, halljuk. El kell mondanom, nagyszerű a dal. De előtte csak arra gondoltam, hogy jövök ki ebből, ha szar, tudod. Azonban nem az, szóval nagyon várom, hogy mindenki hallhassa végre. Mondtam Harrynek, hogy »Hűű, ez nagyon jó«. Mire azt mondta, »Oké, ne legyél már ennyire meglepődve!«

– osztotta meg tapasztalatait Nick Grimshaw.

Nick Grimshaw Instagramon: „Helloooo Harry Styles! Pénteken hallhatjátok, mi történt, amikor két órán keresztül minden kiveséztünk. Egyébként három óra volt, de egy óra olyan szar lett, hogy inkább kivágtuk lol A dal gyönyörű. Izgatott vagyok! Találkozunk pénteken”

Érdekesség, hogy Styles pontosan 30 évre Prince Sign O' The Times lemezére jelentette be, hogy kislemezének címe Sign O' The Times lesz, és, ha hihetünk az előzetes híreknek, visszaidézi a Queen kezdeti hangzását.

A Sign o' the Times egy 1987-es Prince-album. Ez volt az első albuma azután, hogy "kilépett" a The Revolutionből

Rajongói mellett Niall Horan is támogatja egykori bandatársát, hiszen Instagram-oldalán elsőként osztotta meg drukkolását.

A Sign of the Times tehét április 7-én, három nap múlva debütál, és ez az első fejezet Harry Styles szólókarrierjéből. Harry először a Saturday Night Live (SNL) műsorában áll színpadra egyedül, ahol elképzelhető, hogy a már előre bejelentett dal mellett még egyet előad hamarosan érkező nagylemezéről.

 

@harrystyles által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek