Starity

Új vámpír Mystic Fallsban!

2010. október 16. 11:11   |   Szerző: Amy Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Supernatural- (Odaát-) és Vampire Diaries- (Vámpírnaplók-) rajongók figyelem! Új vámpírral bővül a vérszívók társasága Mystic Fallsban, de nem akárkivel!

hirdetés
Új vámpír Mystic Fallsban!

Miért mondom, hogy a Supernatural-fanok is figyeljenek?

Azért, mert új vámpír érkezik a városba, akit nem más, mint a Supernatural című sorozatból ismert Lauren Cohan alakít majd. Lauren a Supernatural 3. évadjában tűnt fel, és végig is vitte a szezont, ám neki is csengettek egy idő után, így kiírták a sorozatból. Most egy új szereppel és az eddig többnyire ismeretlen stábtagokkal ismerkedhet meg.

De ki is lesz ő? Rose-t fogja alakítani. A vámpírnő több mint ötszáz éves; talán ő változtatta át Katherine-t, de a lényeg, hogy meg fogjuk tudni, ki csinált belőle vámpírt.

Rose, a 2.08 – Rose című epizódban jelenik meg először, persze előtte már beszélhetnek róla, anélkül, hogy részt is venne az epizódban. Damonhoz köze lesz, s a kérdés még az, miért is jött Mystic Fallsba?

Érdemes lesz megfigyelni Lauren színészi játékát, amint egy vámpírt alakít, valamint Rose-t is, hogy miként befolyásolja kedvenc szereplőink sorsát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek