Starity

Katie Holmes és Jamie Foxx egy pár?

2017. április 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013 óta pletykálják Hollywoodban, hogy a színészpáros között barátságnál több van, ám most először csípték el őket együtt.

hirdetés
Katie Holmes és Jamie Foxx egy pár?

Szemfüles lesifotósok vasárnap, New Yorkban csípték el Katie-t és Jamie-t, amint édes kettesben fogyasztották vacsorájukat egy East Village-i étteremben. A 38 éves színésznő magasra kötött lófarokkal és szemüveggel próbálta leplezni személyazonosságát, a tőle 11 évvel idősebb kollégája pedig kalap és napszemüveg segítségével próbált inkognitóban maradni – sikertelenül. A lesifotósok természetesen azonnal kiszúrták és le is fotózták őket.

Ugyan továbbra sem lehet tudni, hogy milyen nemű kapcsolat van a kollégák között, hiszen míg ők tagadják, hogy barátságnál több lenne köztük, a hozzájuk közel állók tudni vélik, hogy már jó ideje randevúznak egymással. Foxx nemrég meglepte Holmest egy csokor virággal amikor a színésznő a The Kennedys: After Camelot című alkotást népszerűsítette, de már négy éve is pletykálták, hogy együtt vannak.

Hogy mi az igazság, azt valószínűleg csak ők tudják, mindenesetre igyekszenek különválasztani magánéletüket a karrierjüktől.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek