Starity

Kiderült, miért utasította vissza Rachel szerepét a Jóbarátokban Courteney Cox

2017. április 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 52 éves színésznő a mai napig nem bánja, hogy Rachel helyett inkább Monica lett az NBC sikersorozatában.

hirdetés

Courteney Cox volt Monica, Jennifer Aniston pedig Rachel I Fotó: NBC

Courteney Cox már korábban nyilvánosságra hozta, hogy eredetileg Rachel Greent keltette volna életre az 1994 és 2004 között futott Jóbarátok című szitkomban, de végül visszautasította a szerepet, amit ezt követően Jennifer Aniston kapott meg. Courteney nem véletlenül döntött így, ugyanis bevallotta: Monica Geller karaktere sokkal közelebb állt hozzá.

Több oknál fogva is úgy gondoltam, jobban kötődök Monicához. Talán azért, mert így is volt. Nem vagyok olyan tisztaságmániás, mint ő, de szeretem a rendet

– magyarázta a színésznő és a sorozat sikerével kapcsolatban is szót emelt:

A Jóbarátok olyan volt, mint fény a palackban. Ezekkel az írókkal, kreátorokkal és a stábbal együtt sikerre volt ítélve. Egyszeűen működött. A szereplőgárda tökéletes volt. Tényleg így gondolom. Már a pilot epizódnál tudtam, hogy sikeres lesz. Az embereket nem hagyta hidegen. Helyesnek tűnt. Mindenki jól kijött a másikkal, remek kis csapat állt össze jó okkal.

A szereplőgárda valóban kiváló volt! Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), David Schwimmer (Ross Geller), Jennifer Aniston (Rachel Green), Matthew Perry (Chandler Bing), Courteney Cox (Monica Geller) /balról jobbra/ I Fotó: NBC

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek