Starity

Kétszeres anya lett Konta Barbara

2017. április 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közt egykori sztárja tegnap, április 4-én adott életet második gyermekének.

hirdetés

Mióta kilépett az RTL Klub napi sorozatából, a nyilvánosságot is mellőzi a színésznő, ám nemrég elárulta a Blikknek, hogy újabb csemetével gyarapszik a családja. A barna hajú szépség végül tegnap hozta világra kislányát, Fannit, akit testvére, a nyolcéves Franciska is nagyon várt.

Barbi egyébként idestova 14 éve intett búcsút a Barátok köztnek, mely sorozathoz 1998-ban, 17 évesen csatlakozott – öt évig alakította Hoffer Esztert. 2008-ban született meg nagyobbik lánya Németh Norbert focistához fűződő házasságából, akitől 2014-ben vált el. Később ismét rátalált a szerelem egy civil férfi személyében, akivel már közel három éve alkot egy párt és a közös baba után ki tudja, talán hamarosan oltár elé is állnak.

Nem házasodtam meg újra, de nem állítom, hogy soha nem is fogok. Jelenleg nem hiányzik a boldogságunkhoz, most a közös kislányunk érkezése, amire koncentrálunk és amitől nagyon boldogok vagyunk

nyilatkozta néhány nappal ezelőtt Barbi.

Új párja és előző kapcsolatából született kislánya jól kijönnek egymással I Fotó: Facebook / Konta Barbara

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek