Starity

Ciki: Shia LaBeouf új filmjére összesen hárman váltottak jegyet

2017. április 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész Man Down című filmjét 2015 szeptemberében mutatták be a velencei filmfesztiválon, tavaly decemberben pedig az amerikai mozik is műsorukra tűzték. Az Egyesült Királyságban idén, március 27-én volt a premierje, de várakozáson alul teljesített.

hirdetés

Fotó: Lionsgate

Öles szalagcímekkel hozták le a külföldi lapok, hogy milyen óriási bukás lett Shia LaBeouf legújabb filmje, a Dito Montiel rendezte Man Down, amit itthon például be sem mutattak. A film múlt hétfőn került az egyesült királyságbeli mozikba, de szinte senki nem volt kíváncsi rá – olyannyira, hogy összesen három (!) jegyet adtak el, ezzel körülbelül 26 dollárnyi (~ 7300 forint) bevételre szert téve.

Ez azért is kínos, mert a nyitónapon összesen egy embert érdekelt a film, és bár csak napi egyszer került a vászonra, az elmúlt hétben csak további két személy szavazott neki bizalmat, így le is került a műsorról. Mint fent már említettük, a Man Downt tavaly Amerikában is bemutatták, de ott sem aratott nagy sikert – összesen 454.490 dollárnyit (~ 128 millió forint) hozott a készítők konyhájára, pedig LaBeouf mellett olyan sztárok is szerepet vállaltak benne, mint Gary Oldman, Kate Mara és Jai Courtney.

A legérdekesebb az egészben, hogy még így sem a Man Down a legnagyobb bukta a filmtörténelem során. Hasonlóan alacsonyan teljesített ugyanis a 2008-as megjelenése után 2012-ben ismét filmvászonra került Older Than America Bradley Cooper főszereplésével és a tavaly bemutatott The Benefactor is, melynek szerepeit Richard Gere-re, Dakota Fanningra és Theo Jamesre osztották.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film mozi bukás ciki
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek