Starity

Merész kijelentés: Tyga szerint Kylie Jenner nem kaphat jobb pasit nála

2017. április 06. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan csak szüneten vannak, ám egyesek úgy vélik, ezúttal végleges a szakítás. A rapper mindenesetre nem aggódik – hisz abban, hogy újra együtt lesznek.

hirdetés

Hétfőn számoltunk be róla, hogy Kylie Jenner és Tyga úgy döntöttek, szünetet tartanak a kapcsolatukban, ma pedig azt is megtudtuk, hogy a rapper kiköltözött kedvese otthonából, hogy nagyobb teret adjon neki. A HollywoodLife úgy tudja, Tyga egyáltalán nem aggódik a jövő miatt – biztos abban, hogy visszamegy hozzá a tőle nyolc évvel fiatalabb valóságshow-sztár.

Tygának az a meggyőződése, hogy Kylie-val örökké együtt lesznek. Őszintén hisz abban, hogy Kylie nem kaphat nála jobbat

– nyilatkozta egy bennfentes, aki azt is tudni véli, hogy a lány családjában komoly háború zajlik azt illetően, ki szerint mi lenne a legjobb a makeup mogulnak hosszú távon.

Míg Kim [Kardashian] és Kris [Jenner] azzal beszélik tele Kylie fejét, hogy koptassa le Tygát, addig Khloe [Kardashian] és Kourtney [Kardashian] arra biztatják, hogy igenis működni fog a dolog. Kim és Kris szerint Kylie-nak nem kellene a másik két nővérére hallgatnia, tekintve, hogy Khloe kapcsolatai hat hónapnál nem tartanak tovább és Kourtney Scotthoz [Disick] fűződő viszonya sem áll szilárd lábakon. Khloe és Kourtney véleménye ezzel szemben az, hogy ha szerelemről van szó, a logikának nincs esélye. Mindannyian azt szeretnék, ha Kylie boldog lenne, és ha Tygával akar maradni, az végső soron az ő döntése lesz.

Édesanyja és nővérei előszeretettel osztják Kylie-nak az észt (Balról jobbra: Kris, Khloe, Kourtney és Kim)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek