Starity

Klippremier: J Balvin & Pitbull – Hey Ma feat. Camila Cabello

2017. április 07. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem egy hónappal a Hey Ma és annak spanyol nyelvű kisfilmjének megjelenése után megérkezett az angol nyelvű változat.

hirdetés

Jövő csütörtökön, azaz április 13-án kerül a hazai mozikba a Halálos iramban-franchise nyolcadik installációja, melyben Pitbull, Camila Cabello és J Balvin közös szerzeménye, a Hey Ma is felcsendül, az azt követő napon, április 14-én pedig a boltokba kerül a film betétdalait felsorakoztató lemez. (Érdekesség, hogy az 1960-as évek óta a Halálos iramban 8 volt az első olyan hollywoodi produkció, amit Kubában forgattak!)

A fentiekhez igazodva a Hey Ma előadói már a múlt hónapban közzétették magát a dalt és annak spanyol nyelvű kisfilmjét, amit néhány órával ezelőtt az angol nyelvű változat követett. Magát a videoklipet Miamiban forgatták és igazán nyárias hangulatú lett, előrevetítve az előttünk álló évszakot – sikere felől pedig nincs kétségünk, hiszen a spanyol verzió is óriási siker lett: csak a YouTube-on 47 millióan voltak kíváncsiak rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek