Starity

Dalpremier: Harry Styles – Sign of the Times

2017. április 07. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BBC Radio 1 játszotta le először a Sign of the Times-t, magyar idő szerint reggel 9-kor.

hirdetés

Március 31-én bejelentették, hogy április 7-én érkezik Harry Styles első kislemeze, a Sign of the Times. Ennek hűen az énekes Anglia szerte interjúkat rögzített rádióknak, amelyek egy időben indultak el, helyi idő szerint reggel 9-kor.

Styles elmondta, hogy a dal összesen két WIFI nélküli iPodon volt meghallgatható, hogy a hackerek véletlenül se érhessék el, emellett, aki megkapta, annak egy szerződést kellett aláírnia, hogy véletlenül sem adja át idegen kezekbe. A felvételt egyébként Styles maga szállította a helyszínekre egy lezárt dobozban.

Anyukám sírt egy párszor a lemez hallgatása közben, ami szerintem... jó jel volt

– árulta el Harry arra a kérdésre, hogy édesanyja, Anne, hallotta-e már a lemezt. Azt is hozzátette, hogy relatív hamar meg fog jelenni a korong.

Ne sírj, ezeket az időket éljük... / El kell mennünk innen (...) Emlékezz arra, hogy minden rendben lesz / Találkozhatunk majd valahol / Valahol messze innen

– hallható a dalban, ami egy közepes tempójú pop-rock ballada, és Harry maga zongorzázik benne. (Kattints ide a magyar dalszövegért!)

A felvétel már elérhető Spotify-on, Apple Musicon, iTuneson és az énekes VEVO-csatornáján is.

Hallgassátok meg itt:

Spotify-on is streamelheted:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek