Starity

Jövő hónapban kerül a boltokba Machine Gun Kelly harmadik albuma

2017. április 07. 19:07   |   Szerző: szendreigabriella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A clevelandi rapper bejelentette legújabb albumának címét és annak borítóját is felfedte a rajongói számára.

hirdetés
Jövő hónapban kerül a boltokba Machine Gun Kelly harmadik albuma
Fotó: Billboard

Machine Gun Kelly 2015 októberében jelentette meg legutóbbi stúdióalbumát General Admission címmel. A lemezről 7 dalhoz klipet is forgatott, amik nagy népszerűségnek örvendtek a videómegosztó portálokon. Az albumra sem lehet panasz: a Billboard 200-as listáján a 4., a Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums listán pedig az első helyig menetelt.

MGK tavaly nyáron elindította színészi karrierjét is, hiszen szerepelt az Idegpálya című alkotásban Emma Roberts és Dave Franco oldalán; zenei karrierjét tekintve pedig készített már közös dalt Camila Cabellóval, Hailee Steinfelddel és a Little Mix-szel is, így neve nem ismeretlen a szakmában.

A rapper nemrég végre bejelentette visszatérését: május 12-én piacra dobja Bloom címre keresztelt nagylemezét. Az album borítójáról is lerántotta a leplet és azzal kapcsolatban annyit árult el, hogy a kezén lévő virágszirmok és tövisek nem a Photoshop, hanem egy ügyes sminkes művei. 

A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album új lemez bloom mgk
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek