Starity

Önálló valóságshow-t kaphat Kylie Jenner

2017. április 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves lány fiatal kora ellenére már lassan veteránnak számít a tévézésben, hiszen gyerekkora óta képernyőn van a családjáról szóló Keeping Up With The Kardashiansnak köszönhetően.

hirdetés

Kylie Jenner óriási utat tett meg a kezdetektől: kislányból felnőtt nővé érett, beindította saját vállalkozását és nevét lassan többen ismerik, mint leghíresebb nővéréét, Kim Kardashianét. Bár Kylie jelenleg saját márkáját építgeti, úgy tűnik a tévézésbe is magasabb szinten szeretne belekóstolni és már nem elégszik meg a másodhegedűs szereppel a KUWTK-ban – önálló úton akar járni. 

A Gossip Cop úgy tudja, hogy a 20. születésnapját augusztusban ünneplő tévésztár egy saját reality indításán dolgozik, aminek középpontjában ő maga áll és várhatóan a Life of Kylie (Kylie élete) címet viseli majd. Egyelőre azonban még gyerekcipőben jár a produkció és se ő, se képviselői nem voltak hajlandóak nyilatkozni a projekt kapcsán.

Mindazonáltal nem ez az egyetlen tévés ötlet, amin a híres család dolgozik, ugyanis egy animációs sorozat segítségével a fiatalabb korosztályt is meg szeretnék hódítani maguknak. Ennek képernyőre kerülése érdekében Kim Harvey Weinsteinnel tárgyal, akinek nevéhez olyan nagy sikerű alkotások köthetőek, mint például A király beszéde és a Becstelen brigantyk, de még nincs hír arról, hogy vajon megvalósul-e dolog vagy álom marad csupán.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek