Starity

Prostituáltnak nevezték Angie Keithet

2017. április 08. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szépségkirálynőt a Calle 7 című műsorban sértette meg a rivális csapatban lévő Daniel Dominguez.

hirdetés
Prostituáltnak nevezték Angie Keithet

Angie Keith, az egykori Miss Supranational Panama két hónapja szerepel a Calle 7 című panamai műsorban, aminek ez a nyolcadik évada. A verseny lényege, hogy van egy sárga és egy piros csapat, akik minden héten ügyességi feladatokat oldanak meg, a hét végén a legkevesebb pontot szerző csapatnak pedig ki kell választania egy tagot, aki számára véget ér a verseny. 

Angie nagyon boldog volt amikor felkérték, hogy részt vegyen a vetélkedőn – ahol azóta is a legjobb formáját hozza és a ranglista élén áll jelenleg –, a napokban azonban a másik csapat egyik tagja súlyosan megsértette őt. Daniel Dominguez ugyanis prostituáltnak nevezte, miután egy sérülés miatt egy hétre ki kellett szállnia a versenyből. A verseny szervezői azon gondolkoztak, hogy kizárják a piros csapatban lévő Danielt, de amikor ez nyilvánosságra került a férfi rajongói Angie-t kezték el támadni és azóta is zaklatják őt az Instagramon keresztül. 

Angie a mai napig haragszik társára, és bántja őt hogy az emberek miket kommentelnek a képei alá, de nem szeretné abbahagyni a versenyt. Azt nyilatkozta a Diadia.com-nak, hogy nem véletlenül választották erre a versenyre, és eddig mindent megtett, hogy a legjobb formáját hozza – ez ezután sem lesz másként. Annak mindenesetre örülne, ha a férfi nyílvánosan bocsánatot kérne tőle. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek