Starity

Ryan Gosling hasonmása Emma Stone-t hívta partnerének a szalagavatójára – így reagált a színésznő

2017. április 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy amerikai tinédzser összeszedte minden bátorságát és kihasználva, hogy külsőre hasonlít kedvence Kaliforniai álom-beli kollégájára, mesés meghívót kerekített Emmának.

hirdetés

A 17 éves Jacob Staudenmaier egy phoenix-i középiskolában tanul és mivel már a szalagavatóra készülnek, kitalálta, hogy nem egyik iskolatársnőjét, hanem az Oscar-díjas Emma Stone-t hívja el partnerének a neves eseményre. Mindehhez hozzájön, hogy Jacob ráadásul hasonlít is a színésznő Kaliforniai álom-beli kollégájára, Ryan Goslingra, így barátait segítségül hívva egy musical-szerű videó formájában kérte fel a színésznőt, hogy legyen a partnere.

A felvétel vírusszerűen terjedt és már az egész világot bejárta – így Emmához is eljutott a híre. A vörös szépséget nagyon meghatotta Jacob megmozdulása, és a Good Morning America tegnapi adásában megtudhattuk, hogyan reagált az invitálásra.

Jacob, köszönöm szépen, amiért megcsináltad a legnagyszerűbb felkérést, amit valaha kaptam. El sem tudom mondani, milyen megtiszteltetés ez számomra, és milyen hatalmas mosoly ült az arcomon, miközben ezt a gyönyörűen hangszerelt és kivitelezett videót néztem. Jelenleg Londonban forgatok, de remélem, jól érzed majd magad a szalagavató bálon és nagyon hálás vagyok neked, amiért rám gondoltál. Köszönöm szépen! Utóirat: Tényleg látom Goslingot a szemed körül. Szeretettel, Emma

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek