Starity

Arnold Schwarzenegger nem vállal szerepet A feláldozhatók 4-ben Sylvester Stallone nélkül

2017. április 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arnold nem titkolja, hogy kollégája nélkül aligha számíthatunk a megjelenésére a népszerű franchise negyedik installációjában.

hirdetés

A tervek szerint még idén megkezdődik A feláldozhatók negyedik részének forgatása, de még mindig kérdéses, hogy Arnold Scwarzenegger és Sylvester Stallone feltűnnek-e a filmben. Utóbbi ugyanis állítólag elállt a produkciótól, előbbi pedig nem hajlandó szerepet vállalni abban nélküle.

Sly nélkül nincs Feláldozhatók. Sosem vállalnám a filmet nélküle

– nyilatkozta nemrég Schwarzi Stallonére utalva, aki sajtóképviselője szerint azért szállt ki a franchise-ból, mert nem találta a közös hangot a gyártó, Nu Image/Millennium vezetőjével, Avi Lernerrel: se a rendezővel, se a forgatókönyvvel kapcsolatban nem tudtak zöld ágra vergődni.

Ami azt illeti, Arnold nemcsak Sylvester miatt ódzkodik attól, hogy ismét részt vállaljon a filmből: a karakterének fejődésével sem elégedett.

Még nem láttam a forgatókönyvet, nem is tudom, elkészült-e, habár augusztusban akarják megkezdeni a forgatást, ahogy mindig. Tudod, azt hiszem, az első és a második rész szörnyen jó volt. A harmadik esetében úgy vélem, nem volt jól megírva a szerepem. Attól tartok, még csak nem is játszottam jól. Talán másoknak más a véleménye, de nem hiszem, hogy bármi értékelhetőt tettem volna a filmbe. Ettől eltekintve imádom a franchise-t.

via EW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek