Starity

27 dolog, amit talán még nem tudtál a ma 27 éves Kristen Stewartról

2017. április 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel az Alkonyat sztárja ma ünnepli születésnapját, ez alkalomból elhoztunk néhány ismert és kevésbé ismert érdekességet róla, az életéről és munkásságáról.

hirdetés

1. Néggyermekes család egyetlen lányaként nevelkedett. Van egy bátyja, Cameron és szülei még örökbefogadtak melléjük két másik fiút Dana és Taylor személyében – ennyi tesztoszteronnal a családban nem csoda, ha Kristen amolyan fiús lánnyá cseperedett.

2. Édesapja, John televíziós producer (olyan produkciókon dolgozott, mint az On-Air with Ryan Seacrest és a Lopez Tonight), édesanyja forgatókönyves munkálatokkal foglalkozik, de 2012-ben rendezett egy filmet is K-11 címmel.

3. Mivel filmes berkekben dolgozó családban nevelkedett, Kristentől sem állt messze ez a világ. Gyerekként úgy gondolta, forgatókönyvíró vagy rendező lesz, a színészkedés meg sem fordult a fejében. Sosem akartam a figyelem középpontjában állni. Nem voltam az a »Híres akarok lenni!« típus. Sosem érdekelt a színészet, de mindig gyakoroltam az aláírásomat – nyilatkozta egy korábbi interjúban.

4. Ha választhatna, milyen állat szeretne lenni, a macskát mondaná.

5. Kedvenc együttesei Green Day, a Nirvana, a Led Zeppelin, a Cream, a The Beatles és a U2.

6. Nyolcéves korában, egy iskolai színdarabnak köszönhetően fedezték fel. Bár elsősorban színésznőként tartják számon, énekesnőnek sem utolsó – hangját hallhattad az Út a vadonba és a The Runaways – A rocker csajok című alkotásokban.

7. Első komoly szerepét 2001-ben, a Birtokviszony című drámában kapta, amit a Pánikszoba követett – ez utóbbiban Hayden Panettiere-t váltotta.

8. Ismertségét az Alkonyat-sagának köszönheti – az utolsó két filmmel 12.5 millió dollárt keresett. (Érdekesség, hogy azon a napon ünnepelte a 19. születésnapját, amikor az Újholdhoz rögzítették Bella 18. születésnapi partijának jeleneteit.)

9. Az Alkonyat-filmek forgatásai alatt végig kontaktlencsét viselt: az első négy filmben barnát, mert a készítők szerint zöld szeme nem illett a karakterhez, az utolsóban pedig vöröset és borostyánszínűt.

10. Robert Pattinsonnal 2008-ban kezdődött a kapcsolata, de csak két évvel később vállalták fel nyilvánosan, hogy együtt vannak.

11. Ha pedig már az Alkonyatnál tartunk: bevallása szerint kedvenc jelenete az volt, amikor Jacob (Taylor Lautner) megszabadult a pólójától filmbeli édesapja, Charlie (Billy Burke) előtt; a mai napig jó viszonyt ápol a Rosalie-t alakító Nikki Reeddel; a forgatás után pedig két gyűrűt tartott meg – az egyik az volt, amit Bella édesanyja, Renée (Sarah Clarke) adott neki, a másik pedig amit Edward (Robert Pattinson) húzott az ujjára az esküvőn.

12. Kedvenc dala a Love is Pain Joan Jett-től.

13. Családja farkasokat tart háziállatokként.

14. Nagyon izgulós típus. Hiába van rutinja, mindig nagyon ideges egy-egy új munka elvégzése előtt. Saját elmondása szerint onnan tudja, ha valamit nem kellene elvállalnia, ha nem izgul előtte.

15. Otthonosan mozog a konyhában: az almás pitéje állítólag nagyon jó.

16. 2013-ban az FHM férfimagazin a világ harmadik legszexibb nőjének választotta.

17. Két háza van: az egyik Malibuban, a másik Los Angeles Los Feliz részében található.

18. Egyenesen rajong a horrorfilmekért, a kedvence a Ragyogás.

19. Kedvenc vámpíros filmje az 1987-ben bemutatott Az elveszett fiúk.

20. Szabadidejében szívesen szörfözik.

21. Akusztikus és elektronikus gitáron is játszik, emellett trombitázik is. Az Út a vadonba című filmhez ő írta és énekelte fel a Tracy's Song és az Angel from Montgomery című dalokat, pedig csak 17 éves volt!

22. Egyik legkedvesebb hobbija a fotózás.

23. Hetedikes koráig járt iskolába, utána levelező szakon folytatta tanulmányait.

24. Eddigi pályája során olyan márkákat reklámozott, mint a Chanel, a Balenciaga és a Porsche.

25. Kedvenc étele a szusi.

26. Négy kutyája (Jack, Lily, Oz, Bear) és egy cicája (Jella) van.

27. Szívesen tanulna irodalmat és íróként is kipróbálná magát.

via BoomsBeat, Healthy Celeb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek