Starity

Közös tetoválást csináltatott Selena Gomez és a 13 okom volt stábja

2017. április 10. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a Kill 'Em With Kindness énekesnőjéhez nagyon közel áll a Jay Asher által megálmodott történet, melynek filmre viteléből ő is kivette a részét.

hirdetés
Közös tetoválást csináltatott Selena Gomez és a 13 okom volt stábja
Fotó: Instagram

Március 31-e óta érhető el a Netflixen a 13 részes 13 okom volt című sorozat, melynek köszönhetően abba nyerhetünk betekintést, mennyire elharapódzhat egy közösség kapcsolata és hogy hova vezethet az, hoy valakit a sikerélmények helyett mindig csak kudarcok érnek. A készítők természetesen mindezt tanító célzattal és NEM (!) követendő példaként tárják a nézők elé.

A produkció elkészítésében való részvétel különösen fontos volt Selena Gomez executive producernek, ugyanis saját bevallása szerint nem esik nehezére azonosulni Hannah-val (Katherine Langford).

Ha a történet üzenetére gondolok, az jut eszembe, hogyan éreztem, amikor először olvastam a könyvet. Azonosulni tudtam Hannah-val és most, hét évvel később azt érzem, még sokkal jobban átérzem azt, amit ő érzett. Úgy gondolom, a nézők is azonosulni tudnak majd vele és az általa képviselt üzenettel, mindegy mennyi idősek is legyenek. Mindenki keresztülmegy ezen, napjainkban pedig különösen fontos, hogy beszéljünk ezekről a problémákról

– nyilatkozta egy interjúban.

A nagyszabású munkát és annak sikerét megünneplendő, az énekesnő Alisha Boe és Tommy Dorfman társaságában ellátogatott egy tetoválószalonba, ahol megpecsételték barátságukat. Alkarjukra mindhárman egy pontosvesszőt varrattak, ami a mentális egészség és az öngyilkosság megelőzésének szimbóluma.

Fotók: Instagram / Selena Gomez (Story)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek