Starity

Romantikus lánykérést szervezett szerelme Antal Timinek

2017. április 10. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Timi és párja, Gergő tegnap ünnepelték évfordulójukat, ami a vártnál is emlékezetesebbre sikerült.

hirdetés
Romantikus lánykérést szervezett szerelme Antal Timinek
Fotó: Bors / Végh István

Gergő elárulta a Borsnak, hogy szereti megadni a módját egy-egy neves esemény megünneplésének, így annak a híve, hogy ha már az ember nagy felhajtást csinál az esküvőből, a lánykérés is legyen hasonlóan emlékezetes. Éppen ezért úgy döntött, hogy mivel Timivel még nem voltak együtt moziban, ideje bepótolniuk a lemaradást – kibérelt egy termet és romantikus lánykéréssel lepte meg az énekesnőt.

Eszembe jutott, hogy a moziban fogom megkérni a kezét. Írtam egy szerelmes dalt, közben bevontam a családot és a barátokat, akiket mind meghívtam az eseményre. Kibéreltem egy mozitermet és forgattunk egy videoklipet a dalhoz, amit Timinek írtam. Itt-ott látható benne, hogy írok valamit egy papírra, de csak a végén mutatja a kamera a szöveget: Hozzám jössz feleségül?. Azt mondtam neki, hogy meghívást kaptunk egy filmvetítésre. Beültünk, kezdődtek az előzetesek és amikor feltettem a nagy kérdést, meglátta, hogy a mozinézők mind a szerettei

– elevenítette fel az eseményeket a vőlegény.

Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek