Starity

Tévésorozat készül a Hollófiúkból

2017. április 14. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt években sorra jelentek meg nemcsak a mozivásznon, hanem a televíziók képernyőjén is a különböző könyvadaptációk. Ilyen volt például a jelenleg is a második évadát sugárzó Shadowhunters, vagy a nemrégiben készült minisorozat, a 13 okom volt című könyvből, amely számos kritikai elismerést kapott, a második évadról pedig jelenleg is vitatkoznak. Ezúttal Maggie Stiefvater bestseller regénysorozatát kívánják adaptálni, amit maga az írónő erősített meg.

hirdetés
Tévésorozat készül a Hollófiúkból

A Publishers Marketplace weboldalán jelent meg elsőként az információ, később pedig maga Maggie Stiefvater, a Hollófiúk-könyvek szerzője is megerősítette Twitter-oldalán, hogy a tavaly áprilisban lezárult könyvsorozatát a televíziók képernyőjén is viszontláthatjuk majd.

Eddig azt hittem, ez még titok, de most már azt hiszem, NEM AZ.

A tévésorozat kreátora Andrew Miller lesz majd, aki korábban A titkos kör adaptáción is dolgozott. A projektben Catherine Hardwicke is érintett, aki igazi veteránnak számít, ha fiatal felnőzteknek készült történetek adaptációiról van szó – korábban ő rendezte a Alkonyat-sorozat első részét, most pedig a sorozat pilotjában is közreműködik.

Maggie-nek egyébként nem ez az első sorozata, aminek már eladták a megfilmesítési jogait, hisz korábban már bejelentették, hogy érkezik A skorpió vágtához is egy film, melynek rendezője Matt Sobel, forgatókönyvét pedig a Harry Potter és az elátkozott gyermek egyik szerzője, Jack Thorne írta.

A széria várhatóan a Universal Cable Productions gondozásában készül majd, és ha hihetünk a pletykáknak, a sugárzás jogát a SyFy kapja, azonban az sem kizárt, hogy egy online platformon is érhetőek lesznek majd el az újabb epizódok. Arról, hogy kik lesznek a szereplők, egyelőre még nincsenek hírek.

via Hypable

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek