Starity

Gordon Ramsay gyerekei jóformán semmit nem látnak majd örökségükből

2017. április 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a legjobban kereső hírességek között tartják számon a mesterszakácsot, a luxus szinte ismeretlen fogalom a gyerekei számára.

hirdetés

Gordon Ramsay csak a tavalyi évben 54 millió dollárt (~ 15 milliárd 432 millió forint) tehetett zsebre, ám ebből a pénzből szinte semmit nem tapasztaltak gyerekei, ugyanis a séf egyáltalán nem kényezteti őket, nem élnek nagy lábon és nem is tervez óriási vagyont a srácaira hagyni. Mindezt természetesen nem önzésből vagy gonoszságból teszi, hanem tanító célzattal: nem akarja, hogy a gyerekei rajta, az álatal elért hírnéven át kapaszkodjanak fel, hanem szeretné, ha megtanulnák a pénz értékét és hogy mindenért kőkeményen meg kell dolgozni.

Ramsay nemrég a The Telegraph-nak adott interjújában vallott arról, hogy vagyonát nem a gyerekeire hagyja, mindössze besegít majd nekik első lakásuk megvásárlásába, nem veszi meg azt nekik.

A vagyonom nem őket illeti majd. Nem gonoszságból döntöttem így, egyszerűen nem akarom, hogy haszonlesők legyenek. Az egyetlen dolog, amiben egyetértettem Tanával [Tana Ramsay, a felesége – a szerk.], hogy kapjanak egy 25%-os lakásbetétet, de nem vesszük meg nekik az egész házat

– nyilatkozta a sztárséf és azt is elárulta, hogy amikor a család együtt utazik valahova, ők feleségével az első osztályon repülnek, a gyerekeknek azonban a turistán váltanak jegyet.

Nem ülnek velünk az első osztályon. Még sehol nem dolgoztak olyan keményen, hogy megengedhetnék ezt maguknak. Azt mondod, hogy ebben a korban nekik ott kéne utazniuk? Ugyan már, dehogyis! Nagyon szigorúan vesszük ezt a dolgot! (...) Kőkeményen szétdolgoztam a seggemet azért, hogy a pilótához közel ülhessek, és úgy gondolom, az ember jobban megbecsüli azokat a dolgokat, amikért güriznie kellett.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek