Starity

Cameron Dallas elárulta, milyen lánnyal randevúzna szívesen

2017. április 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg szingli 22 éves YouTuber a Seventeennek adott exkluzív interjút párválasztási szokásaival és jövőbeli terveivel kapcsolatban.

hirdetés

Fotó: Seventeen

Lányok millió rajonganak érte, Cameron Dallas azonban sokáig önbizalomhiánnyal küzdött. Mostanra készen áll megtalálni az igazit, ugyanis elmondása szerint nem szeretne 40 éves koráig várni a megállapodással és családalapítással. Terveiről a Seventeennek mesélt, mi pedig pontokba szedve elhoztuk nektek, hogyan is képzeli el a jövőjét.

1. Pontosan tudja, mire vágyik egy párkapcsolatban

A jövendőbelim lehetőleg sokat beszél és meg tud nevettetni. Remélhetőleg igazi nő – ez nagyon fontos számomra. Olyasvalaki, aki őszinte és hűséges, akivel kényelmesen és magabiztosnak érzem magam, és akivel a közelemben az emberek odajöhetnek és azt mondhatják: Hűha, srácok, nagyon jók vagytok együtt. Ő kiegészít téged, Cameron.. Olyasvalaki, aki jobb emberré tesz engem.

2. Nem szeretne elsietni semmit, de nem is akar az örökkévalóságig várni

Már volt egy komolyabb kapcsolatom, és ha választanom kellene, hogy abban éljek vagy egyedül, akkor a szingliséget választanám. Annak a viszonynak azért lett vége, mert nem volt helyes. Szeretem a kapcsolatban élés gondolatát és meg akarom találni a majdani feleségemet, de nyilván nem 40 éves koromban. Meg akarok állaodni és családot alapítani. Hat gyereket szeretnék, talán még többet. Ki tudja?

3. Önértékelési problémái voltak

Tinédzserkoromban későn érő típus voltam, aknéval küzdöttem, amikor csatlakoztam az Instagramhoz. Az emberek, akik találkoztak velem, azt mondták, nem én vagyok Cameron Dallas, hiába mondtam nekik, hogy márpedig de, én vagyok ő. Később arról tweeteltek, hogy Cameron Dallas milyen csúnya, nem is úgy néz ki, mint a fotókon. Ez totál gallyra vágta az önbizalmamat. Nem akartam, hogy nyilvános helyen lássanak, még a családom kíséretében sem és mindegyik képemet megphotoshoppoltam. Mostanra sokkal nyitottabbá váltam, már hagyom, hogy lássák az emberek, hogy nemcsak ők küzdenek aknéval.

4. Megtanulta kezelni a szorongását

Úgy kezelem ezt az egészet, hogy önmagamat adom, odafigyelek a légzésemre és lenyugtatom magam. Aztán amikor ez megvan, elgondolkozok a szituáción és belátom, bármi is van, egyáltalán nem nagy ügy.

5. Lenne pár jó tanács a tarsolyában tinédzserkori önmagához

Azt tanácsolnám magamnak, hogy ne sértődjek meg, ha valaki, akit elhívok együtt lógni, nem ír vissza. Anyukám mindig azt tanácsolta, ne csináljak nagy ügyet abból, ha valaki mást akar csinálni, mint én. Az a típusú srác vagyok, ami mindig feldobja a többieket, de mivel nem vagyunk egyformák, el kell fogadnom, hogy vannak olyanok, akiknél nem tudok célba érni. Anyukám segített abban, hogy pozitív dologként tekintsek erre és hogy ezt a technikát alkalmazzam az életem más területein is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek