Starity

Bátyját gyászolja Eddie Murphy

2017. április 13. 04:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajóképviselője hozta nyilvánosságra, hogy 57 éves korában elhunyt az Oscar-jelölt színész testvére, Charlie.

hirdetés

Nehéz a színünk a minket ért veszteség miatt, hiszen egy fiút, egy testvért, egy édesapát, egy nagybácsit és egy barátot veszítettünk el Charlie személyében. Szeretettel és nevetéssel töltötte ki családja életét és nem fog úgy eltelni nap, hogy ne hiányozna nekünk. Köszönjük a felénk áradó részvétnyilvánításokat és imákat! Tisztelettel arra kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben a magánéletünket a veszteség időszakában

– írta közleményében a Murphy család.

A népszerű komikus egyébként tegnap, 57 éves korában, leukémia következtében vesztette életét – rokonain, barátain túl egész Hollywood gyászolja. Ami munkásságát illeti, öccséhez hasonlóan színész volt és komikus, olyan nagy sikerű művekben láthattuk, mint a Dzsungelláz, a Játékosok klubja, a Kavaró korisok, az Éjszaka a múzeumban, a Házasodik a család és a Lottószelvény, de sorozatokban is vállalt szerepet (pl.: Chappelle's Show, A kertvárosi gettó, Are We There Yet?, Black Jesus).

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek