Starity

Rég várt karakterek tűnnek fel a Shadowhunters 2B-ben

2017. április 14. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 5-én tér vissza a Freeform képernyőjére a Cassandra Clare könyvsorozatán alapuló Shadowhunters. A márciusi félévadzáró rengeteg kérdést hagyott maga után, amelyek mellé új karakterek és helyszínek is érkeznek.

hirdetés

A Shadowhunters rajongóinak ugyan még hét és fél hetet kell várniuk a fantasy sorozat tizenegyedik epizódjára, de szerencsére a folytatással kapcsolatban érkeznek örömteli hírek, melyek talán könnyebbé teszik a hátralévő, várakozással teli időszakot. 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a 2B-ben feltűnik a régóta várt árnyvadász, Sebastian Verlac, akinek szerepét a jóképű brit színész, Will Tudor kapta. A széria a Vámpírnaplók rajongóinak is tartogatott egy meglepetést – Paul Wesley rendezte ugyanis a tizenhatodik epizódot. 

A rajongók azonban nem elégedtek meg ennyi információval, így hű informátorukhoz, Todd Slavkin kreátorhoz fordultak, aki a Twitteren készségesen szolgáltatott a nézőknek néhány spoilert.

Fotó: Twitter (Screenshot)

A tweetből kiderült, hogy Sebastian mellé érkezik egy visszatérő szereplő, Imogen Herondale (Mimi Kuzyk), az Inkvizítor szerepében, de új karakterekben sem lesz hiány: végre megismerhetjük a Tündérkirálynőt, Aline Penhallow-t, Bat Velasquezt és Malachi Dieudonné is feltűnik. Új helyszínre szintén számíthatunk, mégpedig Idrisre, az árnyvadászok országára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek