Starity

Férje a dadájukkal csalta Mel B-t

2017. április 14. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a periratokban az szerepel, hogy kibékíthetetlen ellentétek miatt kívánnak válni, a valóságban a csalfaság áll a házasság végetértének hátterében.

hirdetés

Melanie Brown és Stephen Belafonte tíz évig voltak házasok, mostanra azonban végérvényesen elhidegültek egymástól. Az énekesnő múlt hónapban adta be a válókeresetet, azóta pedig az is kiderült, miért: férje a dadájukkal csalta, emellett pedig abúzust követett el ellene.

Mel nemrég távoltartási végzést kért a férfi ellen, aki ennek következtében sem őt, sem közös gyermeküket, Madisont és persze az énekesnő csemetéit sem közelítheti meg. Erre jó oka is volt Melnek, hiszen Stephen érzelmileg és fizikailag is bántalmazta őt – a férfi azonban tagadja az ellene felhozott vádakat.

Mel klaszikus áldozat. Szégyellte magát és rettegett, hogy a férje valami drasztikus dolgot tesz, ha kiáll ellene

– nyilatkozta egy, az énekesnőhöz közel álló barát annak okát, Mel miért nem lépett már korábban, ha ilyen rossz volt a helyzet.

Ha mindez nem volna elég, Belafonte ráadásul évekig csalta a feleségét a dadájukkal, Lorraine Gillesszel, aki 2010 és 2014 között állt a szolgálatukban. Stephen teherbe is ejtette a nőt és azt akarta, hogy mint egy második feleség, továbbra is velük éljen a család tagjaként.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek