Starity

Whitney Port utál terhes lenni

2017. április 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hills sztárja őszintén vallott arról, mennyire megviseli a várandósság.

hirdetés

Whitney Port február elején hozta nyilvánosságra, hogy férjével, Tim Rosenmannal első közös gyermeküket várják. A tévésztár akkor egy gyönyörű blogbejegyzsében írt az előttük álló csodáról, most, két hónap elteltével azonban már közel sem olyan lelkes, mint a terhesség első trimeszterében volt.

Imádom a babámat, de utálok terhes lenni. Nyilván az utálat egy erős szó és nagyon szélsőséges is. (...) Egyáltalán nem könnyű folyamat. Megbirkózni a plusz hormonokkal, mindenre érzékenynek lenni és folyamatosan érezni a kívülről rád telepedő nyomást. Nem is beszélve a fizikai részéről a dolognak: a testem megváltozik és nem tudom irányítani... és akkor még ott vannak a reggeli rosszullétek, a kimerültség, az ételekkel szembeni idegenkedés, a vérzékenység. Ezek egyike sem mókás. Korábban azt hittem, a várandósság izgalmas, gyönyörű, varázslatos dolog, egészen addig, amíg meg nem tapasztaltam, milyen

– nyilatkozta a minap a Today show-ban a leendő anyuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek