Starity

Robert Pattinsont érdekelné egy esetleges Alkonyat-reboot

2017. április 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész legújabb filmjének, a The Lost City of Z-nek a népszerűsítő körútján vallott arról, hogyan érintené, ha folytatás készülne az Alkonyat-sorozathoz.

hirdetés

Ugyan már öt éve annak, hogy a mozikba került a népszerű vámpíros széria utolsó része, nemrég felmerült egy esetleges folytatás gondolata, amivel a történet egykori főszereplőjét, Robert Pattinsont is szembesítették a minap.

Tényleg? Kiterjesztik a sorozatot? Megkapom a saját spinoffomat?

– lelkesedett a színész, aki elárulta, hogy érdekesnek találja az ötletet és kíváncsi is lenne arra, hogyan, hová fejlődhetne a történet és miképp lehetne aláásni a rajongók elvárásait a folytatással kapcsolatban.

2008 és 2012 között keltette életre Edward Cullent I Fotó: Summit Entertainment

Érdekesség, hogy korábban közel sem volt ilyen pozitív a filmsorozattal kapcsolatban, aminek több ízben is hangot adott az évek során. Az óriási népszerűség és a hatalmas figyelem ugyanis nemcsak kikezdte az idegeit, de a Kristen Stewarthoz fűződő kapcsolatának is sokat ártott.

Amikor a forgatókönyvet olvastam, az az érzésem támadt, hogy ez egy olyan történet, amit a kiadó nem hagyott jóvá. Az egész szériának semmi értelme nem volt

–  nyilatkozta az első rész kapcsán egy korábbi interjúban.

A kezdetekkor nem látta értelmét a történetnek I Fotó: Summit Entertainment

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek