Starity

Victoria Beckham levédette lánya nevét

2017. április 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felelősségteljes és tudatos szülő révén Victoria már gondoskodott az ötéves Harper jövőjéről is.

hirdetés
Victoria Beckham levédette lánya nevét

Victoria és David Beckham igen körültekintőek, és mint ilyenek, igyekszenek úgy nevelni gyerekeiket, hogy hozzájuk hasonlóan értékes felnőttekké váljanak. Ennek érdekében mindent meg is tesznek – támogatják csemetéiket, ezen túl pedig előre el is rendezik sorsukat.

David 2000-ben, Victoria pedig 2002-ben védette le saját nevét, ami azt jelenti, hogy rajtuk kívül senki nem használhatja fel azt egyetlen termék esetén sem. Fiaik nevét azóta szintén levédették, most pedig a kis Harperén volt a sor, Victoria ugyanis azt szeretné, ha egyetlen lánya a későbbiekben a nyomdokaiba lépne és a divatszakmában építene magának karriert.

Érdekesség, hogy a kislányt Victoria kedvenc írója, a Ne bántsátok a feketerigót! című könyvet is szerző Harper Lee után nevezte el a sztárpár. Harper már dolgozott is együtt híres édesanyjával: amikor az egykori Spice Girl gyermekruhákat tervezett, vele népszerűsítette a kollekciót.

Ez volt az első alkalom, hogy gyerekruhákat terveztem, és a lányom, Harper is kivette a munkából a részét. A kollekció a mi kettőnk kapcsolatáról szól. Harper imádja a kollekciót és nagyon izgatott, amiért végre az üzletek polcaira került, így végre viselheti annak darabjait

– nyilatkozta Victoria.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek